Prodej bytu 4+kk, Praha - Nové Město, Ve Smečkách, 150 m2

Ve Smečkách, Praha 1 - Nové Město

19 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 94 838 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVe Smečkách, Praha 1 - Nové Město
ID800
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Byt v historickém centru Prahy s výhledem až na Petřín. 

Přijměte pozvání na prohlídku tohoto atypického 4+kk bytu s terasou v samém srdci centra Prahy, který si na první pohled zamilujete.

Byt se nachází v 5. podlaží budovy s výtahem a kamerovým systémem. Samozřejmostí je také klimatizace ve všech pokojích, elektrické zatemňovací plisované rolety, alarm a podlahové vytápění v koupelnách.

Rozsáhlá dispozice 150 m² Vás nadchne. Byt má tři ložnice, dvě z toho mají unikátní en-suite koupelny, které vám poskytnou ideální míru soukromí a komfortu. Velký obývací pokoj vás upoutá svým výrazným oválným oknem, které nabízí jedinečný výhled na městské panorama. Lehnout si tam, relaxovat a číst si knížku při západu slunce, to je ten pravý relax, který si po náročném dni zasloužíte. Dále pak prosvětlená kuchyně s přímým vstupem na privátní terasu, kde se můžete těšit na naprostý klid a maximální soukromí pro vaši relaxaci. Byt je také vybaven vstupní halou, toaletou pro hosty a kotelnou. 

A lokalita? 200 m od Václavského náměstí, metro Muzeum (A, C) vzdálené od domu necelých 500 m a na hlavní nádraží Obchod s potravinami hned naproti, oblíbené restaurace, kavárny, obchody, nákupní centra - vše na dosah ruky. 

Kupní cena: 19 900 000 Kč

Napište nám nebo zavolejte a rádi se s Vámi setkáme na prohlídce bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 1.