Prodej rodinného domu, Dubí, Mírová, 492 m2 (ID: 1291960)

Mírová, Dubí

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMírová, Dubí
ID00106
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná492 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha492 m2
Plocha nemovitosti355 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodej, RD, 422 m2, (355 m2), Dubí - Pozorka
V zastoupení majitele nabízíme dům na prodej, který je vhodný i pro vícegenerační bydlení spojené s podnikáním.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí a je ve skvělém stavu.

V přízemí domu najdete obchodní prostor o velikosti 38 m2 se zázemím, kde najdeme i kuchyňku. Momentálně je využíván, jako prodejna květin s výdejním okénkem na zmrzlinu. Tento prostor je oddělen vstupní chodbou ze zahrady. Součástí přízemí je dále pokoj, letní kuchyně a koupelna s toaletou se sprchovým koutem. Pro vstup na zahradu je ideálně řešena zimní zahrada, nebo stíněná veranda z letní kuchyně.

V mezipatře je velká koupelna s toaletou a rohovou vanou.

První patro uchvátí lidi, kteří mají rádi velké prostory. Kuchyně spojená s obývacím pokojem má neuvěřitelných 68 m2. Další dva průchozí pokoje jsou momentálně využívány jako ložnice a pokoj pro hosty.

Druhé patro vás uvítá vstupní halou, ze které jsou vstupy do 3 pokojů, šatny a toalety.

Dům je z 1/3 podsklepen a půdní prostor poskytuje další možnosti pro úložné prostory. Okna domu jsou opatřena venkovními roletami. Dům je celý zateplen - Orsil. Střecha z roku 2017 je z betonových tašek. Rozvody vody a elektřiny v mědi. Podlahy - v přízemí dlažba v patrech vinyl. Zvlášť přípojka na zalévání s výhodnou sazbou.

Zahrada je využita jako relaxační zóna s dostatkem prostoru pro bazén s tepelným čerpadlem a slanou vodou. Celý prostor působí příjemným pocitem a soukromím.

Garáž je opatřena elektrickými vraty, vytápěna ze zimní zahrady. Velmi prakticky je řešen úložný prostor v půdě garáže.

Dům můžeme doporučit nejen pro jeho skvělý technický stav, ale i pro jeho velmi vkusné zařízení, kde vše je zhotoveno chytře na míru.

Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti.

V případě zájmu o prohlídku, nebo více informací nás neváhejte kontaktovat. Máme připravené i výhodné financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dubí.