Prodej rodinného domu, Dubí, 288 m2

Dubí

18 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 783 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDubí
IDN1712
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná288 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy404 m2
Podlahová plocha288 m2
Plocha nemovitosti1215 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Terasa
Parkování

Origo partneři v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzívní nabídka nadstandardního bydlení. Hledáte moderní bydlení, v klidné lokalitě a zároveň v blízkostí města, s dobrou dopravní dostupností, a máte vysoké nároky na pohodové modernizované bydlení - je novostavba rodinného domu v Mstišově připravena pro Vás.
Vytápění je podlahové elektrické a teplota je ovládána celkem osmi inteligentními termostaty, které jsou napojeny na inteligentní domácnost Home Assistant s ovládáním z mobilního telefonu odkudkoliv.
Voda je ohřívána elektrickým ohřívačem Dražice OKCEV 200 (kapacita 200 l) s příkonem 2,2 kW.
Většina oken je vybavena elektricky poháněnými žaluziemi, které jsou taktéž napojeny na inteligentní domácnost a lze je ovládat na dálku.
Dům je dále vybaven celkem čtyřmi střešními okny Velux s koeficientem prostupu tepla U=1,1 w/m2K, přičemž tři z těchto oken jsou taktéž otevírány elektricky a jsou napojené na inteligentní domácnost.
V obývacím pokoji je umístěna krbová vložka značky Romotop HEAT 3g L o regulovatelném výkonu 5-13 kW s designovými třístrannými skleněnými dvířky.

Na domě je instalovaná fotovoltaická elektrárna s výkonem 9,84 kwp a bateriovým úložištěm 14,2 kWh.

Svislé výplně krom vchodových dveří jsou vyrobeny z PVC se sedmi komorovým systémem a izolačním trojskelným zasklením s koeficientem prostupu tepla U=0,72 w/m2K od značky Decco a kováním značky Winkhaus activPilot.
Vchodové dveře jsou provedeny z hliníkového profilového systému ALURON AS75 včetně celoobvodového kování Siegenia AUBI TITAN AF (trojsklo).

Kuchyňská linka značky Oresi včetně vestavěných spotřebičů značky Bosch (mikrovlná trouba, Horkovzdušná trouba, myčka na nádobí a hybridní sklokeramická varná deska s integrovaným odsavačem par).

Zabezpečenost je zajištěna bezpečnostním kováním a kamerovým systémem napojeným na inteligentní domácnost.

Připojení k internetu je prozatím řešeno modemem na SIM kartu mobilními daty ovšem společnost CETIN v tuto chvíli realizuje přípojku optickým kabelem, pro který je v domě vytvořena příprava. Signál je v domě šířen prostřednictvím wifi umocněným dvěma zesilovači wifi signálu pro maximální rychlost připojení kdekoliv v domě.

V přístřešku u domu se nachází příprava na instalaci Wallboxu pro nabíjení elektromobilu.

Podlahové krytiny jsou vinylové značky Tarkett ID55.
Interiérové dveře, obložkové zárubně jsou od značky Boulit.

V případě zájmu o prohlídku neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dubí.