Prodej chaty, Opava - Kateřinky, Jaselská, 45 m2

Jaselská, Opava, Kateřinky

1 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 5 671 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJaselská, Opava, Kateřinky
ID129899
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná45 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy32 m2
Plocha nemovitosti250 m2
Plocha zahrady218 m2
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva
VodaMístní zdroj

Origo partneři v Opavě

Popis

Nabízíme k prodeji útulnou chatu v žádané zahrádkářské kolonii Zátiší, nedaleko Vojenského splavu. Chata je postavena na vlastním pozemku o velikosti 250 m2, což znamená, že se nemusíte obávat nájmu pozemku městu - výhoda, kterou mnohé jiné lokality nenabízejí.

Tato zděná chata nabízí v přízemí pohodlný obytný prostor s kuchyní a krbem, suché WC a schodiště vedoucí do útulného podkroví určeného ke spánku. Součástí chaty je také praktické podsklepení. Vedle chaty se nachází další místnost, která poskytuje dostatek prostoru pro uložení zahradního nářadí a dalších potřeb. Na pozemku je k dispozici studna a elektřina.

Zahrada sloužila nejen k pěstování zeleniny a bylinek, ale také jako místo pro relaxaci a odpočinek. K chatě je možný příjezd autem.

Díky vynikající poloze v blízkosti cyklostezek, restaurací, Stříbrného jezera, koupaliště a dětských či sportovních hřišť je zahrádkářská osada Zátiší jednou z nejžádanějších lokalit v Opavě pro ty, kteří hledají klidné místo pro odpočinek i aktivní trávení volného času. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Opavě.