Prodej činžovního domu, Plzeň, Radyňská, 945 m2

Radyňská, Plzeň

44 349 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 211 354 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaRadyňská, Plzeň
ID00066
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná945 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivní příležitost nabídky činžovního domu v Radyňské ulici v Plzni. Tento impozantní dům nabízí široké možnosti pro investory i soukromé jednotlivce díky své skvělé poloze a rozmanitému využití prostor.

Bytový dům je velmi dobrém stavebně technickém stavu s možností vestavby do půdního prostoru. Jsou zde k dispozici i sklepní prostory. V 1. NP se nachází dvě provozovny (obchod 150 m2- vytápění pomocí plynového kotle a kadeřnictví cca 30 m2- vytápění pomocí WAW). Ve 2. NP se nachází 1 byt-( 3 pokoje) a dva byty 2+1. Ve 3. NP se nachází byt 1+1 (tento byt je vytápěn pomocí WAW a elektrický bojler), byt 2+1 a jeden 3+1 (mají vlastní plynový kotel). Byty prošly rekonstrukcí, a to včetně výměny vnitřních rozvodů a instalací..) Okna ve všech bytech a společných prostorech jsou plastová. Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě (elektro, plyn, voda, kanalizace). Poloha nemovitosti nabízí výbornou dostupnost centra města i rychlé napojení na dálnici D5. Aktuálně je většina jednotek pronajatá, informace o výnosu z pronájmu jsou na vyžádání u makléře.

Popis objektu:

- Podsklepený (315 m2)
- 450 m2 Obytná plocha
- 1NP: 2 nebytové prostory - Obchod o ploše 150 m2 a kadeřnictví 30 m2.
- 2NP: Byt o 3 pokojích, Dále se zde nachází samostatné bytové jednotky o velikosti 2+1 59 m2, 2+1 66 m2
- 3NP: Samostatné bytové jednotky o velikosti 1+1 cca 42 m2, 2+1 66 m2 a 3+1 100 m2.
- Součástí domu je také předzahrádka, která nabízí další možnosti využití a pohodlí pro obyvatele.
- Podkroví: Možnost využití prostoru o rozloze 260 m2 pro vybudování další bytové jednotky nebo více bytových j
jednotek.

Tento činžovní dům představuje nejen skvělou investici do budoucnosti, ale také příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní a flexibilní prostor pro své podnikání či bydlení. Pro další informace a prohlídku neváhejte mě kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Plzni.