Prodej bytu 5+kk, Reith bei Kitzbühel, Rakousko, 242 m2

Reith bei Kitzbühel, Rakousko

150 761 500 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaReith bei Kitzbühel, Rakousko
IDN6906
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná242 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní mezonetový 5+kk apartmán v prestižní lokalitě Reith bei Kitzbühel v Rakousku, který nabízí úchvatné výhledy na pohoří Kaiser.

Tento nově dokončený byt o užitné užitné ploše 242 m2 je vybaven nejmodernějšími technologiemi a zařízením, které v kombinaci s tradičními starými dřevěnými prvky tvoří jedinečně stylové bydlení. Celkový design a vybavení bytu pochází od renomovaného výrobce "Aufschnaiter", který zaručuje vysokou kvalitu a luxusní vzhled.

Apartmán nabízí moderně zařízené prostory rozložené na dvou patrech, s výhodou přímého vstupu do bytu z osobního výtahu vedoucího z parkoviště v suterénu. V prvním patře se nachází prostorný otevřený obývací a jídelní prostor s krbem, který je doplněn designovými světly Occhio a přístupem na obrovskou terasu o rozloze 103 m2. V bytě jsou dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, toaleta pro hosty a úložný prostor. Přes vnitřní schodiště nebo výtah se dostanete na úroveň zahrady o rozloze 133 m2, kde najdete wellness zónu se saunou a sprchou, a třetí ložnici s koupelnou.

K bytu náleží také tři parkovací místa v podzemní garáži, sklepní kóje o velikosti 32 m2 a technická místnost.

Lokalita Reith u Kitzbühelu je ideální pro ty, kteří hledají klidné a zároveň atraktivní prostředí s širokou nabídkou sportovních a kulturních aktivit. Nejbližší města jako Innsbruck, Salzburg a Mnichov jsou vzdálena pouhé 1,5 hodiny jízdy.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk.