Prodej bytu 5+kk, Palma de Mallorca, Španělsko, 260 m2

Palma de Mallorca, Španělsko

55 237 175 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPalma de Mallorca, Španělsko
IDN6679
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná219 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha260 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři

Popis

K prodeji nabízíme výjimečný penthouse na prestižní adrese ve městě Palma de Mallorca. Mallorca je největším z Baleárských ostrovů náležícím Španělsku. Jedná se o prostorný byt o dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 219 m2 s terasou o rozloze 20 m2. Luxusní penthouse je orientován na jihozápad a nabízí výjimečný výhled na moře a záliv Palma.

Nachází se v 11. patře moderního bytového domu s výtahem. V ceně je zahrnuté podzemní parkovací stání. Ze vstupní části bytu se dostanete do prostorného, světlého a otevřeného obývacího pokoje s jídelním koutem a přilehlou moderní kuchyní. Byt má celkem čtyři ložnice a čtyři koupelny, což zajišťuje dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. K bytu náleží také malá kancelář, která je ideální pro práci z domova nebo studium.
Celý byt je vybaven klimatizací a topením, což zaručuje maximální komfort během celého roku. Byt je v osobním vlastnictví a je k dispozici bez jakýchkoli právních závazků nebo omezení.

Penthouse se nachází v úžasné lokalitě. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, kaváren, parků, škol a zdravotnických zařízení. V pěší vzdálenosti je i krásná promenáda Paseo Maritimo, která je ideální pro procházky s výhledem na moře a záliv Palma.

Pokud hledáte bydlení na vysoké úrovni v jedné z nejlepších lokalit v Palmě, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!