Prodej bytu 3+kk, Břeclav, Nádražní, 103 m2

Nádražní, Břeclav, Poštorná

4 399 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 964 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNádražní, Břeclav, Poštorná
ID330
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná126 m2
Patro3. z 3
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha103 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Břeclavi

Popis

Hledáte prostorný byt pro bydlení na klidném místě v Břeclav?

Mám pro Vás jeden tip - prodej podkrovního bytu o velikosti 3+kk v městské části Poštorná na ulici Nádražní. Bytová jednotka se nachází ve třetím nadzemním podlaží ze tří. V podsklepeném cihlovém bytovém domě bez výtahu.

Dispozice bytu: předsíň, pokoj, šatna, pokoj, jídelní kout, kuchyňský kout, prostorný obývací pokoj, koupelna s toaletou a terasa. V přízemí bytového domu se nacházejí dva zděné sklepy a jeden společný sklep.

Zaujala Vás tato nabídka? Máte zájem o prohlídku? Vám vyhovující termín prohlídky (datum a čas) s kontakty na Vás (e-mail + tel. číslo) zasílejte na e-mail makléře, který Vás následně bude telefonicky kontaktovat.

Bytový dům je v dobrém technickém stavu. Na každém podlaží jsou dvě bytové jednotky a podkroví pouze jedna. Nabízená bytová jednotka se nachází ve třetím nadzemním podlaží (podkroví).

Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou indukční varnou deskou, digestoří, elektrickou a mikrovlnou troubou, myčkou, pračkou a volně stojící lednicí s mrazničkou.

Vytápění bytu je řešeno podlahovým elektrickým topením, které je možné v každém pokoji ovládat samostatně. Dále je možné pro topení použít krbová kamna na tuhá paliva, popřípadě vestavěnou stropní klimatizační jednotku.

Užitná plocha bytu je 126 m2 s obytnou plochou 103 m2, terasa s velikostí 6 m2, zděné uzamykatelné sklepy o velikosti 11,50 m2 a jeden společný sklep (se třemi byty) s celkovou plochou 18 m2.

Měsíční náklady na provoz bytu pro tříčlennou domácnost (dva dospělí a jedno děti) jsou ve výši =6.500 Kč (elektrika, vodé-stočné, správa bytového domu a fond oprav).

V blízkosti domu se nachází dětské hřiště. V širším okolí supermarket Coop, autobusová zastávka MHD, základní i mateřská škola a pošta. Ve městě Břeclav je kompletní občanská vybavenost.

Parkování pro osobní automobil je možné přímo za bytovým domem.

K nastěhování dohodou.

Kompletní financování Vám zprostředkujeme za výhodných podmínek přes našeho smluvního partnera Úvěrové Centrum.

V případě více vážných zájemců, si prodávající vyhrazuje právo vybrat kupujícího, na základě jím stanovených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Břeclavi.