Prodej bytu 3+kk, Pec pod Sněžkou, 85 m2 (ID: 1288430)

Pec pod Sněžkou

15 320 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 73 011 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPec pod Sněžkou
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná71 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha85 m2
Balkon

Origo partneři v Peci pod Sněžkou

Popis

K prodeji nabízíme luxusní apartmán v samém srdci Pece pod Sněžkou. Jedná se o atelier dispozičně řešený jako 3+kk o výměře 70,5 m2 s vlastní prostornou komorou na uložení sezónních věcí a terasou, ze které je nádherný výhled na Pec pod Sněžkou samotnou. Z terasy je také možné vyjít rovnou ven na přilehlý pozemek.

Apartmán nabízí prostornou místnost s kuchyňským koutem a jídelním prostorem a obývací částí pokoje s pohovkou a TV. V apartmánu jsou dvě ložnice. V první ložnici rozhodně oceníte luxusní a prostornou šatnu. Z druhé ložnice je přímý vstup na terasu. Ložnice má atypické řešení, které si Vás určitě získá svou útulností.
Z prostorné chodby je přístupná koupelna s velkým sprchovým koutem a místnost určená na uskladnění sezónní věcí. Případně je zde možnost místnost zařídit jako pokoj pro hosty.

Jedná se o výjimečnou příležitost koupit nádherný a prostorný apartmán, ve kterém můžete nerušeně strávit Vaše vysněné dovolené nebo využít k pronájmu v lukrativní oblasti Pece pod Sněžkou. Apartmán je také skvěláinvestice do nemovitosti, která si svou hodnotu nejen udrží, ale určitě svoji hodnotu ještě zvýší.

Lokalita je opravdu dechberoucí. Na dosah (cca 4min. volnou chůzí) máte jak obchodní, tak turistické centrum Pece pod Sněžkou, které Vám nabídne opravdu vše, nač si vzpomenete - od půjčoven kompletního lyžařského vybavení na zimu, půjčoven kol, elektrokol, koloběžek, elektrokoloběžek, fatbiků a mnoho dalšího na jarní, letní , zimní a podzimní dovolenou.

Dále zde naleznete množství obchodů, zdravotnické centrum, skvělé restaurace a bary, pizzerie, kavárny, které zase uspokojí Vaše chuťové pohárky a zajistí společenské vyžití. Na druhou stranu toho všeho jmenovaného Váš apartmán leží mimo centrum veškerého hluku, a tak Vám nabídne nerušený pobyt a relax - třeba například na Vaší slunné terase při plánování výletů a jiných aktivit, kterých se nabízí opravdu nepřeberné množství. K lanovce na Sněžku se například dostanete za necelou půl hodinku procházkovým tempem. A skvělé dětské centrum s bobovou dráhou a lanovým parkem naproti máte od apartmánu také kousek.

Skvělou dovolenou nebo dlouhodobý pobyt si tady užijí opravdu všichni.

V zimě Vám přilehlé lyžařské areály nabízí desítky kilometrů sjezdových tratí a mnoho kilometrů běžeckých tratí. Na své si přijdou i vyznavači populárního skialpinismu. Ke sjezdovce se dostanete do 6 minut skibusem, jehož zastávka je asi 3 minuty nad apartmánem. K apartmánu také přísluší jedno vyhrazené parkovací místo.

Apartmán je dokončen a připraven k nastěhování. Povrchy, jako luxusní keramické obklady a dlažba, laminátové podlahy nebo koupelnové zařizovací předměty, jsou již realizovány a jsou součástí ceny. Apartmán disponuje moderně zařízenou a vybavenou kuch. linkou se spotřebiči (indukční deska, lednice, mikrovlná trouba), jídelním stolem postelemi s kvalitními matracemi, 2x ploché TV, internetovým připojením. V koupelně je k dispozici prostorný sprchový SK.

Vytápění a ohřev teplé vody je řešen centrálně.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Peci pod Sněžkou.