Prodej rodinného domu, Návsí, 128 m2

Návsí

7 750 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 36 934 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNávsí
ID21532
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná128 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti2570 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Návsí

Popis

Chcete-li si koupit nový dům, na jehož dokončení se můžete spolupodílet, máte takovou možnost v obci Návsí u Jablunkova. Zde se nachází novostavba bungalovu s dispozicí 4+KK s užitnou plochou 128 m2 (zastavěná plocha 160 m2) a velkou rovinatou zahradou o ploše cca 2570 m2 (GP se zpracovává).

V současné době je dům ve stádiu, kdy začínají probíhat práce na vnitřních omítkách a venkovním zateplování. A právě to je ta chvíle, kdy můžete vstoupit do procesu výběru kuchyňské linky, vybavení koupelny, interiérových dveří a zárubní, podlah, parapetů a dokonce i fasády domu podle Vašeho vkusu. Tento dům bude dostavěn na klíč ve standardním provedení s tím, že v uvedené kupní ceně je zahrnuta zámková dlažba kolem domu a nadkryté garážové stání. V domě bude také nainstalován alarm a kamerový systém.
Součástí ceny je rovněž podíl ½ na příjezdové cestě – samostatné parcele o ploše 306 m2.

Dům je již napojen na přívod obecní vody a elektřiny s tarifem C01D. Vytápění domu zajišťuje el. podlahové topení se systémem, který umožňuje samostatné zapínání v jednotlivých pokojích. Alternativou pak může být krb nebo krbová kamna. U domu jsou připraveny rozvody pro tepelné čerpadlo a el. pohon vstupní brány. Splašková kanalizace je řešena žumpou.
Dominantou domu je obývací místnost s jihozápadním odpoledním slunkem, soukromí každého člena rodiny pak zajistí 3 samostatné neprůchozí pokoje, kde každý má svůj východ francouzským oknem do zahrady.
Dům je projektován v energeticky úsporném standardu s kvalitním provedením stavby:
- zdivo - cihly Brittherm 300 mm, zateplení fasádním polystyrenem 150 mm
- pětikomorová izolační trojskla,
- zateplení stropu minerální vlnou 400 mm, střešní krytina – falcovaný plech v nadčasové antracitové barvě.
Velká zahrada Vám pak umožní široké využití – relaxační s bazénem a pergolou nebo užitkové s možností založení menšího ovocného sadu, či chovu domácích zvířat.

Bydlení v obci Návsí na Vás dýchne přírodou všude kolem. Tuto lokalitu si určitě oblíbí nadšenci venkovského života, ale i ti, kdo touží po aktivním životním stylu. Naleznou zde spoustu možností sportovních aktivit. Turistické a cyklistické trasy Vás zavedou do okolních krásných beskydských kopečků a blízkých rekreačních oblastí. V zimě objevíte nedaleko několik lyžařských areálů. V centru obce je nová velká víceúčelová tělocvična a fotbalový areál s hřištěm s umělou trávou.
Dostupnost do centra obce od domu je 5 min. autem, kde na Vás čeká velmi dobrá občanská vybavenost - 2 základní školy a 2 školky, mnoho prodejen s potravinami a spotřebním zbožím, větší supermarkety pak naleznete v blízkém Jablunkově. Dojíždění do práce např. do okolních měst, jako je Třinec, Frýdek Místek, Ostrava, zajišťuje pohodlně nedaleká rychlostní silnice.
Fotografie a video ukazují aktuální stav stavby, vizualizace jen naznačují možnosti vybavení místností. Více informací o možnostech dalšího realizačního postupu Vám ráda sdělím na prohlídce, na kterou Vás srdečně zvu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Návsí.