Pronájem bytu 2+1, Plzeň, Radyňská, 66 m2 (ID: 1286733)

Radyňská, Plzeň

10 990 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRadyňská, Plzeň
ID00004
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt o dispozici 2+1 (66m2), v udržovaném činžovním domě v oblíbené lokalitě Plzeň Slovany. Velkou výhodou je především pěší dostupnost MHD a veškeré občanské vybavenosti.
Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu. Vybavení na fotografiích není součástí nájmu. Vstupní chodba dělí byt na dvě části. Pravou část s výhledem do hlavní ulice a nachází se zde 3 prostorné pokoje. Tedy v jedné místnosti se nachází udržovaná kuchyňská linka s plynovým sporákem. Je zde k dispozici dostatek prostoru i pro jídelní stůl. Z této místnosti se dále dostanete do obývacího pokoje a následně do ložnice.
Z hlavní chodby se vchází do samostatné koupelny s toaletou.
Příjemné chvíle odpočinku Vám nabízí předzahrádka ve vnitrobloku. Parkování je možné v ulici. Byt je volný a možný k okamžitému nastěhování.
Majitel Preferuje zájemce bez domácích mazlíčku (pejsků)

Okolí domu nabízí příležitost žití v jedné z nejvyhledávanějších částí Plzně s veškerým komfortem žití, spoustou obchodů, kaváren, restaurací a salónů.

Nájemné je 12.000 Kč/měsíc + zúčtovatelné zálohy za vodné stočné 500 Kč/osoba + převod elektřiny a plynu. Majitel požaduje kauci ve výši 21.000,- Kč + provize RK ve výši 1 měsíčního nájemného.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Plzni.