Prodej bytu 4+kk, Třebusice, 105 m2 (ID: 1286195)

Třebusice

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTřebusice
StavbaMontovaná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná105 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha105 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Třebusicích

Úklidové služby

Popis

PENB A K OKAMŽITÉMU NASTEHOVANÍ

✔ TEPELNÉ ČERPADLO - Panasonic Aquarea High Performance A+++
✔ PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ - Žádné radiátory, úsporný provoz
✔ REKUPERACE VZDUCHU - Čištění vzduchu a úspora tepla, odvod vlhkosti a stále čerstvý vzduch
✔ INTELIGENTNÍ FASÁDA - Provětrávaná fasáda Scanroc se skvělým zateplením snižující energetickou náročnost
✔ OKNA S IZOLAČNÍMI TROJSKLY - Skvělé izolační vlastnosti, úspora tepla, žádná vlhkost a pocení skel
✔ SUPER MODERNÍ KONSTRUKCE - Skelet domu z vysokopevnostní zinkované oceli, extrémní pevnost a životnost daleko přesahující tradiční cihlu nebo dřevo.

--------------------------

Nízkoenergetické a pasivní trojdomy se zahradami pro moderní způsob bydlení nedaleko Prahy. Naše prostorově a technologicky moderně řešené nízkoenergetické a pasivní trojdomy s poměrně velkými zahradami odpovídají vysokým nárokům na současné bydlení počátku třetího tisíciletí.

O úsporný provoz se postará tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Inovativní provětrávaná fasáda poskytuje skvělé zateplení a snižuje energetickou náročnost domu. Systém pro čerstvý a čistý vzduch, který je přiváděn a následně filtrován do místností. Díky systému není třeba větrat a nedochází tak k dalším tepelným ztrátám.

Na hranici Hlavního města Prahy jste za 15 minut jízdy automobilem. Obec se základní občanskou vybaveností a přírodou.

Celý projekt tvoří deset totožně řešených rodinných trojdomů. Jedná se nepodsklepené dvoupodlažní domy s dispozicí 4+kk s užitnou plochou 105m2 a pultovou střechou, které poskytují svým budoucím majitelům výjimečný prostorový komfort bydlení, kde horní patro není nikde omezeno šikmou střechou.

Aktuálně volné byty po dokončení:

Byt č.2 - cena 6 990 000 Kč - pozemek 182,6 m VZOROVÝ
Byt č.5 - cena 6 970 000 Kč - pozemek 200,6 m -PRODANO!
Byt č.8 - cena 7 250 000 Kč - pozemek 216,6 m -PRODANO!
Byt č.11- cena 7 240 000 Kč - pozemek 231,3 m -VOLNÝ

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s místem na kuchyňský kout, s velkým francouzským oknem s přímým vstupem do vlastní zahrady, technická místnost, vstupní chodba, samostatné wc a malý sklad. V prvním patře se nachází 3 samostatné pokoje a wc s koupelnou.

K bytu náleží 2x parkovací stání před domem.

Byt prodáváme na klíč ve standardním provedení - podlaha vinil, španělské obklady, sanita Siko, lakované dřevěné vnitřní dveře, okna s izolačními trojskly.


Po telefonické dohodě je možné navštívit vzorový byt. Volat můžete kdykoli.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Třebusicích.