Prodej bytu 3+kk, La Cala de Mijas, Španělsko, 100 m2 (ID: 1285936)

La Cala de Mijas, Španělsko

5 683 300 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaLa Cala de Mijas, Španělsko
ID23603
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná100 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha100 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

La Cala de Mijas, Malaga
Ceny od 230.000 €
Soukromý rezidenční komplex s 2 a 3 ložnicemi s velkými společnými prostory.

Všechny nemovitosti mají skladovací místnost a kryté parkovací stání.

Více než 70 golfových hřišť, luxusní domy a klidná urbanizace jsou nejlepšími lákadly pobřeží Costa del Sol.

Datum dokončení druhý trimestr 2025!

Sotogrande, Marbella, Fuengirola, Estepona nebo Puerto Banús jsou světovou referencí, pokud jde o kvalitní dovolenou po celý rok.
Costa del Sol tvoří část provincie Cádiz a jižní část Malagy, konkrétně turistická letoviska Marbella, Sotogrande, Benalmádena, Fuengirola, Puerto Banús a Estepona.

Tato oblast Andalusie má teplé a příjemné klima, ideální pro poznávání památek a dovolenou. Costa del Sol, omývané vodami Středozemního moře, se může pochlubit širokou nabídkou pláží.

Je to jedna z nejvýznamnějších turistických oblastí naší země a každoročně přivítá velké množství zahraničních turistů, kteří vyhledávají slunce a noční život. S příjezdem vysokorychlostního vlaku AVE do města Malaga a rozšířením letiště Malaga-Costa del Sol se výrazně zlepšila vnitrostátní i mezinárodní komunikace, což posílilo postavení obcí jako kvalitní turistické destinace po celém světě.

Parametry k nemovitosti

2 a 3 ložnicemi
2 koupelny
bazén
mezinárodní letiště Malaga - do 60 min
pláž v docházkové vzdálenosti
terasa

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.