Prodej bytu 4+kk, Praha - Řepy, Španielova, 82 m2

Španielova, Praha 6 - Řepy

7 980 000 Kč
/za nemovitost
včetně všech právních a úschovních služeb
Hypotéka od 38 030 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠpanielova, Praha 6 - Řepy
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná82 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rodinné bydlení v "novostavbě" panelového bytu v domě, který teď sám prochází velkou revitalizací, komfortnější než v lecjaké novostavbě? Posuďte sami:

Vstup do bytového domu je buď klasicky po schodech nebo bezbariérové. Vyjdete novým výtahem vyjedete do 5. patra a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …… a vstoupit do bytu 4+kk velikosti 72 m2 + k tomu velkorysou lodžií (7 m2) + 4m2 sklep. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem (24 m2) s jižní orientací, přilehajícím pokoji/pracovně/ložnici (8m2) a ze dvou ložnic na druhé straně bytu (obě cca 12.5m2), obě ložnice na sever. Dále je zde prostorná předsíň pro šatní skříně, koupelna, WC. K bytu náleží také velká sklepní kóje 4m2. Byt je po kompletní celkové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC
• Nové štuky v celém bytě
• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče
• Bezpečnostní dveře
• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči
• Optický i koaxialní kabel pro vysokorychlostní internet

O bytový dům je řádně pečováno. Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do nízkých poplatků pro byt 4kk cca 5.000 Kč + elekřina. Navíc teď probíhá malba zateplené fasády a na podzim proběhne revitazace jižní strany s kompletní rekonstrukcí a zvětšením lodžií,které budou mít moderní design, jak ukazuje jedna z fotografií.
Přiložené fotografie a nákres dispozice jsou ze zcela analogické rekonstrukce bytu stejné dispozice, kterou jsme realizovali. Tento byt bude vypadat shodně. Dokončení předpokádáme na 5.5.2024

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je kompletní a pestrá a vesměs v pěším dosahu. V okolí domu je pohodlné parkování. Nachází se v klidné lokalitě plné zeleně a dětských hřišť. Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenost.
Kromě tohoto bytu připravujeme další byt 4kk v v osobním vlastnictví v ulici Na Křečku v Horních Měcholupech, který bude dokončen v 7/24. Bude mít shodný design, materiály a vybavení jako zde presentovaný byt. Jak u tohoto bytu, tak i dalsich v priprave (vse 4kk v ulicich Nevanova, Jakobiho, Precechtelova) mate jeste moznost ovlivnit finalni vzhled bytu.
Rád poskytnu další informace emailem či telefonicky, popr na www.majabydleni.cz Zároveň Vás mohu v případě zájmu propojit na hypotečního poradce, který Vám s velkou pravděpodobností vylepší Vaše již případně předjednané podmínky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6.