Prodej bytu 3+1, Mezouň, 97 m2

Mezouň

6 250 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 29 786 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMezouň
ID260424
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná97 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Mezouni

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout prostorný byt 3+1 s prostorným zázemím a zahrádkou k užívání. Byt je ideálním rodinným bydlením pro rodinu, která se nechce omezovat běžnými limity úložných prostor ani hledáním parkování. Bydlení v tomto domě se pocitově přibližuje žití v domě se zahradou, a to i se sklepem na potraviny a potřebným zázemím pro kutila a jednoduchým skladováním kol.

Bytová jednotka 3+1 s okny do 3 světových stran, je součástí bytového domu se 4 byty, které mají svého profesionálního správce.

Jednotka je složena z těchto částí: obývací pokoj 19.5 m2, kuchyně 8.5 m2, ložnice 16.5 m2, pokoj 13.4 m2, koupelna 3.9 m2, WC 0.9 m2, předsíň 9.0 m2, komora 1.0 m2 a 2x sklepy (15.9 + 8.6) m2.

Podíl na pozemku pod domem a garáží přináleží k bytu. Pozemek okolo domu a pozemek zahrady je ve vlastnictví státu, který jej dle Pachtovní smlouvy dlouhodobě pronajímá bytovému domu za 500 Kč/rok.

Zahrádka, kterou mají v užívání majitelé bytu, má rozměry cca 300 m2, kde je možné na záhoncích pěstovat zeleninu, ovoce i bylinky, je doplněna i o možný výběh pro drobnou drůbež.

Bytová jednotka byla postupně připojována na média (plyn/voda/odpady), která byla v obci a domě dostupná. Byla osazena plastovými okny a nyní je připravena na různé varianty možného využití. O vytápění a ohřev vody je postaráno plynovým kotlem umístěným v prostorách kuchyně. Bytový dům prošel výměnou rozvodů, opravou střešní krytiny a dílčími udržovacími pracemi. Průkaz energetické náročnosti nebyl předložen, proto uvádím energetickou třídu G (mimořádně nehospodárná).

Mezouň je obec v dobré dojezdové vzdálenosti hlavního města Prahy. Nachází se mezi významnými rozvojovými celky mezi městem Rudná a rozsáhlou moderní aglomerací Vysoký Újezd, se kterými je v dobrém dopravním spojení pomocí MHD. Pro cestu do Prahy je možno použít blízkosti vlaku Nučice zast. (1,1 km). Přímo v obci je základní občanská vybavenost včetně mateřské školky. Pro větší nákupy je možno zvolit 10 km vzdálený pražský Zličín (metro B), nebo množství obchodů v Rudné.

Tento byt je ideální pro někoho, kdo chce bydlet v blízkosti Prahy, ale rád si užije zeleň a zahradu která dům obklopuje.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Těším se na shledanou při prohlídce bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Mezouni.