Prodej bytu 3+1, Beroun - Beroun-Město, Hrnčířská, 75 m2

Hrnčířská, Beroun-Město

6 980 000 Kč
/za nemovitost
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Hypotéka od 33 265 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHrnčířská, Beroun-Město
IDN03824
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná75 m2
Patro1. z 3
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha75 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Parkování

Origo partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám prostorný byt s balkonem, po nákladné, moderní rekonstrukci, na velmi dobrém místě, v centru města Beroun, v ulici Hrnčířská.

Jedná se o byt s balkonem s celkovou užitnou plochou 89 m2, který se nachází ve zv. přízemí (okna bezpečně vysoko nad zemí), cihlového domu bez výtahu. Užitná plocha bytu je 75,5 m2 + sklepní koje 10 m2 + balkon 3,6 m2.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí s dokončením v roce 2015.

Původní dispozice bytu byla 2+1, nyní již šikovně přestavěn přesunutím kuchyně do chodby bytu na dispozici 3+1 vč. prostorné šatny.

Dispozičně byt nabízí využití chodby vč. kuchyně s jídelnou a vstupem na balkon do klidného vnitrobloku budovy, prostorný obývací pokoj s krbem (zdroj vytápění navíc, v celém bytě podlahové, regulovatelné topení), průchozí do dětského pokoje, dále průchozí do prostorné šatny, samostatná koupelna s rohovou vanou (vč. aut. pračky, pyln. Kotle a topného žebříku), samostatná toaleta s WC Geberit, samostatná ložnice. K bytu dále náleží vlastní sklepní koje o výměře 10 m2 a spol. prostory v domě.

V bytě je po rekonstrukci: plastová okna s izol. trojskly, bezpečností vchodové dveře, interiérové dveře vč. zárubní Sapeli, štuky a malby, elektřina v mědi vč. jističů, voda a odpady v plastu, moderní kuch. linka od fa. Kuchyně Petříček, vč. vestavných spotřebičů Gorenje (vestavná el. horkovzdušná trouba a mikrovlnná trouba, myčka, digestoř), koupelna vč. rohové vany vč. vestavěného audia, praktická – vestavná, šatní skříň v chodbě bytu.
V celém bytě velkoformátová dlažba, el. teplo vodní, podlahové vytápění, částečně sádrokartonové podhledy s bod. světli. Možnost pevného internetu, TV a pevného telefonu.

Byt je prodáván vč. vybavení a zařízení nábytkem, dle dohody v ceně bytu.

Vedle domu se nachází parkovací dům, u domu z druhé strany pak venkovní, placené parkoviště.

V místě je kompletní obč. vybavenost. EPNB připravujeme, proto prozatím uvádíme třídu G.

V případě zájmu Vám rádi vyřídíme financování hyp. úvěrem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Berouně.