Prodej rodinného domu, Dolní Bělá, 164 m2

Dolní Bělá

7 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 837 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Bělá
ID0695
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná164 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1211 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dolní Bělé

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte samostatný rodinný dům v klidné obci, s prostornou zahradou, prakticky ihned k nastěhování a jen 15 minut jízdy autem od Plzně ? Tak tu přímo pro Vás máme nabídku této nemovitosti v Dolní Bělé.

Tento dům o zastavěné ploše 125 m² a dispozici 3+kk v přízemí, ke kterému také náleží zahrada o celkové výměře 1.086 m², prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2015, jako jsou například rozvody vody, elektřiny, střešní krytiny, zateplení obálky domu, plastových oken a podobně.
Vytápění je zde řešeno krbovými kamny v obývacím pokoji, které umocňují příjemnou atmosféru. Dále kotlem na tuhá paliva značky Dakon a elektrokotlem, kde je teplo dále rozvedeno do radiátorů po celém domě. Ideálně si tak může každý zvolit způsob vytápění dle potřeby. Ohřev vody zajišťuje bojler, který je s oběma typy kotlů umístěn v kotelně. Kanalizace je zde obecní, stejně tak připojení na vodu. Plyn na hranici pozemku.
V přízemí domu najdeme prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnici s vlastní šatnou, dětský pokoj, samostatné WC a koupelnu jak se sprchovým koutem, tak s vanou. Jistě zde potěší i podlahové vytápění. V celém domě jsou také velmi šikovně řešeny úložné prostory.
Celé podkroví o výměře 70 m² je aktuálně nevyužité a tak se nabízí zde vybudovat další pokoje dle potřeby.
Před domem pohodlně zaparkujete dvě auta a kromě pergoly s posezením u grilu, je zde také dřevěná kolna vhodná na uskladnění veškerých potřebných věcí. Také v ní naleznete i 400V zásuvky.
Zahrada jako taková je udržovaná a nabízí dostatek prostoru pro Vaší realizaci.

V obci najdete prakticky veškerou občanskou vybavenost, jako je autobusová zastávka, večerky, škola, školka, zubař a podobně.
Tento dům je vhodný pro rodinu, která hledá bydlení na klidném místě s dobrou dostupností do Plzně.

Touto nemovitostí Vás provede Realitní Dvojka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Bělé.