Pronájem vily, Choteč, 190 m2 (ID: 1283886)

Choteč

65 000 Kč
/za měsíc
Poplatky 10 000 Kč.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChoteč
ID6764
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1500 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Chotči

Úklidové služby

Popis

Prostorný, zařízený rodinný dům s upravenou zahradou, krytým venkovním bazénem a střešní terasou, situovaný v přírodním prostředí obce Choteč - Praha západ. Klidné místo v přírodě, na hranici CHKO Český kras a přitom v blízkosti hlavního města. Dosah Prahy a Pražské integrované dopravy je velmi atraktivní pro toho, kdo chce bydlet mimo Prahu a zároveň v dobrém dosahu. Autobusem se dostanete na metro B Zličín / Smíchovské nádraží za 20 minut.
V úrovni svažité zahrady je umístěn prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyně vybavena spotřebiči (vstup na terasu), šatna a samostatná toaleta. V patře se nachází hlavní ložnice s koupelnou, (vana, sprchový kout, toaleta a bidet), další ložnice s koupelnou (sprcha a toaleta), centrální chodba, balkon. V obytném suterénu je situován velký pokoj s flexibilním využitím, pracovna, šatna, sauna, koupelna se sprchou a toaletou, technická místnost, vchod na zahradu.
K vybavení patří centrální vysavač, vytápěná podlaha, vestavěné skříně, satelit, internet a zabezpečovací zařízení. Mramorové podlahy, krb v prostoru, vše ve vysokém standardu. Na pozemku kryté parkovací stání pro dvě auta, okrasná zahrada ze vzrostlými stromy, venkovní krytý bazén ze slanou vodou.
Spojení MHD, základní a mateřská škola, dojezdová vzdálenost do obchodů (Albert, Billa, Penny).
Záloha na poplatky 10.000 Kč měsíčně.C.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu vil v Chotči (okr. Praha-západ).