Pronájem vily, Průhonice, Pod Valem II., 400 m2

Pod Valem II., Průhonice

70 000 Kč
/za měsíc
Poplatky 15 000 Kč.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Valem II., Průhonice
ID6404
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná400 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Popis

Samostatný rodinný dům v příjemném prostředí nové vilové zástavby v Průhonicích - jedné z nejhezčích a nejvyhledávanějších lokalit pro rodinné bydlení v blízkosti Prahy, cca 15 min. jízdy od centra. Dominantu obce tvoří zámek s půvabným zámeckým parkem, který patří do seznamu chráněných památek Unesco. Dále zde naleznete nádhernou botanickou zahradu. Množství hotelů a restaurací, včetně malého pivovaru, dodávají obci hlavně v letních měsících své kouzlo. Asi ve vzdálenosti 1000 m od obce najdete velké nákupní centrum a rozlehlý „vodní park", který ocení hlavně děti. V obci je také škola a školka pro děti, pro anglicky mluvící děti je mezinárodní anglická škola a školka na Praze 4, vzdálená 20 minut autem. Zastávka školního autobusu nedaleko od domu.
Dům má celkem 4 ložnice, 2 koupelny. Velký přízemní otevřený prostor tvoří obývací pokoj s krbem, kuchyň s přístupem na terasu a zahradu s venkovním bazénem. Zahrada má výměru 800 m2. Dále je zde ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC. Kuchyňská linka vybavená veškerým komfortem (myčka nádobí, vestavěná varná deska, vestavěná elektrická trouba, odsavač par, lednice s mrazákem). V patře jsou tři ložnice, koupelna s vanou i sprchou, samostatné WC, dva balkony přístupné ze dvou ložnic. K dalšímu vybavení patří elektronické zabezpečovací zařízení napojené na PCO, laminátové podlahy, obklady a dlažby, vestavěné skříně v předsíni, satelitní TV připojení. Garáž pro dva vozy. Zálohy na služby a spotřebu energií včetně údržby zahrady cca 15 000 Kč/měsíc.
K dispozici srpen 2024

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu vil v Průhonicích.