Prodej pozemku pro bydlení, Plzeň, Horova, 9478 m2 (ID: 1283807)

Horova, Plzeň, Bukovec

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHorova, Plzeň, Bukovec
ID00229
Plocha nemovitosti9478 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte pozemek pro výstavbu rodinných domů? Máme pro Vás nabídku, která Vás určitě zaujme! Na prodej máme developerský pozemek o celkové ploše 9478 m2 v severním okraji městské části Plzeň-Bukovec, který je ideální pro výstavbu až 5000 m2 plochy. Území je určeno pro výstavbu samostatně stojících rodinných domů nebo rodinných dvojdomů.

Nachází se pod významným kopcem a vyhlídkovým bodem (rozhledna Chlum) v klidné a příjemné části Plzně nedaleko Doubravky. Jedná se o perfektní místo pro bydlení, které nabízí svým obyvatelům krásné okolí na procházky, volnočasové aktivity se skvělým výhledem na okolní krajinu. Lokalita je vhodná i pro náročnější zájemce, kteří vyhledávají spojení s přírodou (nedaleký meandr řeky Berounky) a zároveň pohodlný přístup do města Plzně.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro investory, kteří hledají vhodné místo pro zhodnocení svých investic.

Nechte si tuto příležitost ujít a neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni Vám poskytnout další informace a pomoci Vám s celým procesem. Tento developerský pozemek může být Vaší cestou k úspěšné a výnosné investici.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Plzni.