Prodej bytu 3+kk, Boršov nad Vltavou, Příčná, 76 m2 (ID: 1283443)

Příčná, Boršov nad Vltavou

6 320 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právních služeb a provize.
Hypotéka od 30 119 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPříčná, Boršov nad Vltavou
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná92 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha76 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Boršově nad Vltavou

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej nového bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk, rozloze 76m2, terasou 16,4m2 a parkovacím stáním 9m2, taktéž v osobním vlastnictví.
Byt se nachází v samostatném moderním, cihlovém domě se 2 bytovými jednotkami ve 2.NP v Boršově nad Vltavou, Poříčí u Včelné, pouhých 8 min. od centra Českých Budějovic.

Schodištěm z přízemí se dostanete do předsíně bytu (8,9m2), odkud vedou dveře do ložnice (14,3m2), dětského pokoje (10,9m2), koupelny (5,2m2), samostatné toalety (2,3m2) a dále do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (26,8m2) se všemi spotřebiči, včetně myčky, lednice atp. (v tomto pokoji je též klimatizační jednotka). Na obývací prostor navazuje prosklenou stěnou s francouzskými dveřmi slunná 16m2 terasa, orientovaná na JZ, jež poskytne pohodu a soukromí pro odpočinek rodiny s výhledem do klidové zóny zástavby rodinných domů. K uložení sportovních, zimních a dalších potřebných věcí domácnosti vám poslouží velký půdní prostor nad bytovou jednotkou. V předsíni se dále k těmto účelům nachází vestavěná skříň.
Vytápění a ohřev vody je řešeno plynovým kondenzačním kotlem Bosch Junkers.
V bytě jsou plovoucí podlahy + radiátory, v koupelně a na toaletě dlažba
a podlahové topení ovládané každé samostatně. V koupelně je přídavný topný žebřík, připojený též na plynový kotel.
Terasa je pokryta podlahou z odolného severského smrku.
Parkovací stání před domem je součástí prodeje bytu.
V místě, kde se dům nachází, si dopřejete naprostý klid od ruchu velkoměsta, kam po pouhých 8 min. dojedete městskou dopravou až do centra Českých Budějovic. Je zde plná občanská vybavenost, tedy Základní i Mateřská škola, Obecní úřad, pošta, obchod Flop, služebna Policie, zastávka MHD, sokolovna a fotbalové hřiště.
Ve fotogalerii je Vám k dispozici půdorys bytu a jeho poloha.
Měsíční náklady na bydlení činí pouhé 3.000,-Kč, (plyn, voda, el.en).
Koupi bytové jednotky je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi vyřídíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Boršově nad Vltavou.