Prodej chaty, Korňa, Slovensko, 130 m2

Korňa, Slovensko

2 490 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání

Parametry domu

AdresaKorňa, Slovensko
ID5368AD2308BS
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1721 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rekreační dům o celkové výměře 130 m2 a pozemkem o celkové výměře 1.721 m2. Korňa, okres Čadca.

Elektronická aukce se bude konat dne: 30.5.2024 od 13:00 hod do 13:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Prohlídka se bude konat 22.5. 2024 od 14:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - pan Ing. Jan Ševčík. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. Více informací a kontakt na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM5MjU=

Voda je zavedena z vlastní studny. Objekt je vytápěn 2 krby na tuhá paliva + elektrické podlahové topení v přízemí. Odpad je zaveden do jímky s trativodem.
Chalupa je napojena na elektřinu 220/380 V a připojení k internetu řešeno WIFI přenosem od lokálního poskytovatele.

Rekreační dům má 2 podlaží. V přízemí jsou 2 pokoje, koupelna s WC a v patře je jeden prostorný pokoj.

Součásti aukce je kompletní vybavení. Velmi kvalitní drahý nábytek ze Švýcarska. Kuchyňská linka vybavena sklokeramickou deskou a elektrickou troubou.

Chalupa je po celkové rekonstrukci původní dřevěnice. Je postavena na odizolovaných kamenných základech. Plášť domu je zateplený skelnou vatou, použitou parozábranou a obložený dřevěnými prkny.
Dům má nové okna, nové podlahy, elektřina v mědi, nové rozvody vody a odpadu. Pod Chatou je kamenný sklep.

Rekreační dům se nachází na krásném klidném místě v přírodní rezervaci CHKO Beskydy na pomezí Moravsko - Slovenských hranic v obci Korňa. Tato oblast nabízí mnoho kulturních, přírodních zajímavostí a míst ideálních na turistiku, cykloturistiku, ale také jízdu na koních nebo rybolov.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem

GPS: 49.426290° 18.522449°

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!