Prodej chaty, Slovensko, Zákopčie, 114 m2

Slovensko, Zákopčie

1 750 000 Kč
/za nemovitost
Rychlé jednání možnost slevy

Parametry domu

AdresaSlovensko, Zákopčie
ID4314
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná114 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy82 m2
Plocha nemovitosti223 m2
Převod do OV

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji chalupu v malebném Zákopčí, okres Čadca, který se stane ideálním místem pro Vaše pohodlné a bezstarostné bydlení či jako útulná rekreační oáza.

Tato chata s dispozicí 2+1, v němž se nachází kuchyň, pokoj a obývací pokoj, vstupní hala se sprchovacím koutem je zasazen do nádherného prostředí, které zajišťuje nejenom klid a soukromí, ale také příležitost pro objevování krás okolní přírody. Zaujmout vás může fakt, že dům je napojen na vodní rezervoár, zajišťující neustálý přísun vody, a disponuje i možností vrtu pro další získání vody podle vašich potřeb. Odpadní vody jsou řešeny prostřednictvím septiku, což zaručuje ekologicky šetrný přístup k životnímu prostředí.

Elektrické přípojky jsou samozřejmostí a zajišťují plynulý provoz domácnosti. Chata má atraktivní sedlovou střechou, která nejenom chrání objekt před povětrnostními vlivy, ale také dodává chatě tradičního šarmu.

Díky podsklepení chaty máte k dispozici praktický prostor pro skladování, ale především obrovské půdní prostory, které můžete využít dle vašich potřeb a fantazie.

Celkem pozemek má 223 m2 z toho zastavěná plocha je 82 m2. Užijte si odpočinek a relaxaci na útulné a prostorné verandě, ideální pro setkávání s rodinou a přáteli či prosté rozjímání v objetí přírody. Veranda se stává místem, kde se snoubí komfort s přírodou a nabízí možnost uspořádání venkovního posezení, grilování nebo prostého odpočinku při sledování okolní krajiny.

Sousedé jsou zde přátelští a lokalita poskytuje klidný venkovský životní styl s mnoha možnostmi pro pěší túry a další rekreační aktivity. A co ještě víc, díky výhodné poloze pouhých 20 minut od českých hranic získáváte jedinečnou příležitost cestovat a objevovat nová místa.

BO! spolu tvoříme příběhy...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat.