Prodej pozemku pro bydlení, Tanvald, 1791 m2 (ID: 1282573)

Tanvald

4 200 000 Kč
/za nemovitost
SLEVA
Hypotéka od 20 016 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTanvald
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1791 m2

Origo partneři v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Jedná se o pozemky se stávající stavbou velké garáže (dílny) v obci Tanvald část Žďár situované cca. uprostřed této části obce. Jedná se tak o klidnou část obec s dobrou celoroční dostupností s roztroušenou zástavbou rodinných a rekreačních domů osazenou do údolí mezi Tanvaldem a Albrechticemi v Jizerských horách. Pozemek je umístěný v severovýchodním svahu na okraji zástavby s přístupem z asfaltové silnice navazující na státní komunikace III.tř..
Pozemek má trojúhelníkový tvar kdy v ostrém úhlu pod komunikací je pozemek svažitý a ve spodní části pak přechází v mírný svah s původní stavbou garáže osazené u komunikace. Objekt garáže byl původně postavený jako dvou-garáž k rodinnému domu s pultovou střechou a následně rozšířen o další garážové stání s novou sedlovou střechou. V současné době jde o garáž o třech stáních vzájemně propojených s oddělenou samostatnou místností a využitelným podkrovím s lokálním vytápěním o rozměrech 14,00 x 8,00 m. Garáž je dosud napojena na elektřinu ze sousedního rodinného domu – tato přípojka bude zrušena a k prodeji nemovitostí bude vyřešena samostatná ele.přípojka pro garáž. Pozemek lze rovněž připojit na vodu z původní kopané studny nad pozemkem, ale její kapacita sloužící i pro sousední domy je malá a tak bude lepší počítat se samostatnou vrtanou studnou na pozemku. Odkanalizování je v této části rovněž řešeno samostatně pro každý dům přes ČOV, popřípadě septik+zemní filtr a vsak.
Celá plocha pozemků o výměře 1.791 m2 je tak vedená jako SR – Plochy smíšené obytné rekreační s minimální plochou pro stavbu domu 1200-1500 m2 a minimální plochou zeleně 70 % plochy pozemku.
Zastavitelná je tak plocha cca. 530 m2 z níž je již zastavěno garáží cca. 120 m2. Na pozemku tak může být postaven samostatný rodinný (rekreační) dům a objekt garáže může sloužit jako tech.zázemí k domu popřípadě lze objekt garáže přestavěn na stavbu bydlení. Přípustné je i stavba ubytovacího zařízení zejména penziony a ostatní ubytovací zařízení.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!