Prodej pozemku pro bydlení, Janov nad Nisou - Hraničná, 1000 m2

Janov nad Nisou, Hraničná

3 970 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 18 920 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJanov nad Nisou, Hraničná
ID59828
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1000 m2

Origo partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Slunný pozemek v Jizerských horách vhodný k zastavění o výměře dle Vašeho přání

Pozemek vhodný pro trvalé bydlení či rekreaci v úžasném místě Jizerských hor, kousek od Bedřichova. V blízkosti vleků, cyklotras, přehrady, lesů – v krásné přírodě, s příjezdem po silnici s občanskou vybaveností v místě. A v případě potřeby jste za 10 minut z poklidného Janova nad Nisou v centru okresního města Jablonce nad Nisou.

Pozemek je mírně svažitý, výhodou je tedy možné vybudování o jedno podlaží více, a především nádherný výhled a přístup slunce po celý den. V současné době probíhá čištění pozemku od náletů, k předání bude velmi pěkný vyklizený pozemek.

Lze postavit jeden rodinný dům se suterénem, jedním podlažím a obytným podkrovím, se zastavěnou plochou do 220 m2. Možnost napojení na el.energii, vodu, kanalizaci.

Výměra k prodeji záleží na Vašem přání…
Výměra celého pozemku je 13.562 m2.
Výměra plochy k zastavění dle územního plánu je 840 m2.
Zastavitelný pozemek s výměrou 1.000 m2 nabízíme za 3.970.000,- Kč za m2.
Minimální výměra je stanovena na 840 m2, záleží však na Vás, kolik metrů a za jakou cenu si budete přát, zbylou část si prodávající ponechá, vlastní i sousední pozemek.
Rozdělení pozemku a geometrický plán zajistí prodávající po dohodě s vybraným kupujícím. Výběr bude proveden na základě celkové prodejní ceny, kterou kupující nabídne, s přihlédnutím na požadovanou výměru ke koupi.

Více informací Vám ráda sdělím po telefonu, zašlu na požádání, případně Vám vše osobně povím při osobní prohlídce u pozemku. Konzultace případně výběr pro Vás nejvhodnějšího financování v případě zájmu je samozřejmostí.

Přijďte se podívat, zda si toto místo zamilujete jako já. Těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!