Prodej rodinného domu, Jablonec nad Jizerou, 200 m2 (ID: 1282571)

Jablonec nad Jizerou

5 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 165 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJablonec nad Jizerou
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1562 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Oceňovaná nemovitost domu č.p. 273 Jablonec nad Jizerou je situovaná nedaleko centra obce nad železniční tratí s přístupem po obecní cestě navazující na asfaltovou obecní komunikaci u železničního přejezdu. Celý objekt i pozemky jsou osazené do jihozápadního svahu.
V sedmdesátých letech byla provedena částečná rekonstrukce a modernizace domu s přístavbou podél severní stěny domu zastřešenou pultovou střechou navazující na střešní konstrukci domu a dále pak přístavba vstupu zastřešená rovnou střechou sloužící jako balkón s přístupem z podkroví. Celý dům je tak standardně vybavený se základním vybavením ze sedmdesátých let pro rodinné i rekreační bydlení. Objekt je zděný cihelný opatřený dvouvrstvou omítkou, dřevěnými špaletovými okny u původní části a dřevěnými zdvojenými okny u přístavby, zastřešený dřevěnou sedlovou střechou umožňující využití podkroví, nespalným stropem nad suterénem a dřevěným nad přízemím, lokálním vytápěním, vybavením kuchyně, koupelny, WC, úpravou podlah, částečnou výměnou elektroinstalace, rozvody vody a kanalizace.
Vstup do domu je obecní komunikace přes pozemek p.č.st.239 na venkovní schodiště s verandou a dále pak do krytého zděného závětří s navazující chodbou v přízemí se schodištěm do podkroví a suterénu. V přízemí je kuchyň, koupelna, WC, obývací pokoj a ložnice. Dále je v přízemí sklad paliva a dílna v přístavbě s přístupem z domu i z východní strany z terénu zahrady. V podkroví je v nové přístavbě byt skládající se z, kuchyně, pokoje a ložnice. V původní části je chodba s předsíní a schodištěm do podstřeší a jeden větší pokoj se vstupem na balkón. V podstřeší je volný půdní prostor a v suterénu vybudovaném pod původní částí jsou skladové prostory.
Objekt domu je napojený pouze na elektřinu vrchním vedením. Pitná voda je řešená vlastní vodovodní přípojkou z kopané studny nad domem a odkanalizování do betonové žumpy s trativodem. V místě je možnost napojení na obecní kanalizaci a vodovod procházejí obecní komunikací u železničního přejezdu.
K domu přináleží pozemky o celkové výměře 1.562 m2 určené platným územním plánem v celé ploše k zastavění pro rodinné i rekreační bydlení. Na pozemku zahrady je několik ovocných stromů, okrasných stromů i keřů, dvě dřevěné kolny a skleník.
Pěkný a dobře udržovaný dům včetně pozemků s větším pozemkem na okraji zástavby s navazujícím lesem a cestou vedoucí na hřebeny Krkonoš.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Jizerou.