Prodej rodinného domu, Jablonec nad Jizerou, 425 m2

Jablonec nad Jizerou

6 560 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 31 263 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJablonec nad Jizerou
IDN00007
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná425 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti503 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout prodej rodinného domu, který je možno využít k ubytování v soukromí či rodinné rekreaci. Nemovitost se nachází na svažitém pozemku v klidném místě Krkonoš u řeky Jizery, vhodný k celoročnímu využití.
Nemovitost se skládá z 5 apartmánů (č. 1 - 34,90 m2, apart. č. 2 - 31,10 m2, apart. č.3 - 31,70 m2, apart. č. 4 - 24,10 m2, apart. č. 5 - 35,20 m2 – dohromady 152 m2), kdy každý má dvě obytné místnosti s vlastním sociálním zařízením. Společný prostor tvoří bar s krbovými kamny s výměníkem, jídelna, salónek, kuchyň, lyžárna, dostatek skladovacího prostoru, technická místnost, prádelna, podsklepená garáž. K dispozici je udržovaná zahrada s venkovním posezením.
Vytápění je řešeno automatickým kotlem na tuhá paliva (peletky, ořech 2) a elektrokotlem. Ohřev vody zabezpečuje několik elektrických bojlerů s propojením na kotel na tuhá paliva, s dostatečnou kapacitou pro všechny uživatele. Nemovitost má celkem 16 obytných místností, čtyři technické, plastová okna a je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Okolo celého domu je zámková dlažba a ochranná vápencová zeď před domem proti sněhu.
Dům se nachází 4 min autem od SKI areálu Kamenec. Další lyžařské vyžití v Rokytnici n. Jizerou- 6 min. jízdy. V okolí je mnoho turistických a sportovních příležitostí. Přístup k domu z obecní komunikace. Možnost parkování před nemovitostí. Veškerá občanská vybavenost přímo v Jablonci n. Jizerou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Jizerou.