Prodej rodinného domu, Jablonná, 114 m2 (ID: 1281504)

Jablonná

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJablonná
ID871359
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná114 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti413 m2

Origo partneři v Jablonné

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Představujeme Vám nabídku rodinného domu s dispozicí 2+1, který se může stát Vaším novým domovem nebo klidným útočištěm pro víkendové pobyty. Tento domov je situován v příjemné lokalitě obce Jablonné, kde se snoubí klid venkovského života s dosažitelností městské infrastruktury.
Dům je ideální pro ty, kteří hledají útulné bydlení s potenciálem pro vlastní úpravy a dotvoření osobitého prostředí. Užitná plocha 114m² nabízí dostatek prostoru pro každodenní život, relaxaci i práci z domova.
Dispozice: vstupní chodba, koupelna s vanou, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, ložnice samostatné WC a komora s úpravnou vody ze studny. Nemovitost vytápěná kotlem na TP, obecní vodovod na pozemku + voda ze studny, elektřinu, odpad obecní kanalizace.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit domov, který můžete přetvořit podle svých představ. Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky, kde se můžete osobně přesvědčit o všech přednostech této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonné.