Prodej rodinného domu, Rožmitál pod Třemšínem - Strýčkovy, 200 m2

Rožmitál pod Třemšínem, Strýčkovy

5 490 000 Kč
/za nemovitost
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRožmitál pod Třemšínem, Strýčkovy
IDN03826
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná200 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy156 m2
Plocha nemovitosti1275 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
TelekomunikaceInternet, Ostatní
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep

Origo partneři v Rožmitále pod Třemšínem

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme Vám prostorný, rodinný dům, po kompletní velmi nákladné rekonstrukci (uvnitř) s nádechem poctivé, venkovské chalupy, v klidné lokalitě obce Strýčkovy u Rožmitálu pod Třemšínem.

Jedná se o plně vybavený a zařízený dům (původně hospodářské stavení) postavený cca v roce 1912, ze smíšeného zdiva (převážně kamene a cihly), po úpravách od devadesátých let a v letech 2022 – 2023 kompletní, rozsáhlé rekonstrukci uvnitř domu.

Zastavená plocha domu je 140 m2, užitná cca 200 m2, vše na pozemku s výměrou celkem 1.275 m2.

Dispozičně je dům řešen, v přízemí: zádveří, obývací pokoj s krbem, kuchyně s kachl. kamny, koupelna, samostatná toaleta s WC kombi a umyvadlem, garáž s dílnou, sklípek (ideální např. jako vinotéka).

V podkroví: chodba, dva větší pokoje a prostorná půda s možností snadné další vestavby.

Dům má uvnitř vše nové: podlahy převážně dlažby, štuky a malby, elektřina v mědi vč. nových jističů, voda a odpady v plastu, nová koupelna vč. sprch. koutu (vč. pračky), nová kuch. linka vč. spotřebičů a starožitných kachlových kamen (funkční), kotelna vč. el. kotlem Protherm, nové rozvody topení v Cu a radiátory Vk klasik, vč. ohřevu TUV, dům novou odpadní jímku, voda z vlastní studny, nové int. dveře, okna zachovalá dřevěná špaletová, nový venkovní ele. rozvaděč, komíny od střechy nové, krov a latě v dobrém stavu, pokrývka eternit. šablony, v kuchyni kachlová kamna, podkroví vč. izolací a vestavby, přiznané krovy, případně možnost využití další možnosti půdy pro další vestavbu (cca 50 m2).

Na pozemku dále k dispozici samostatný dřevník 16 m2 (dřevo, zahr. nářadí), venkovní sezení, udržovaná pěkná zahrada s ovocnými stromky a keři (jabloně, hruška, rybízy). Sítě: el. 230/380V, vlastní studna, kanalizace pouze dešťová, vytápění el. kotlem, krbem, kachl. kamny.

Dům je ideální pro rekreaci i bydlení, díky klidné obci, okolní krásné přírodě v blízkosti Brdských lesů (houbaření, rybaření, kola, běžky, koupání atd.).

V obci hospoda a zastávka autobusu.

V případě zájmu Vám rádi vyřídíme financování hyp. úvěrem s nízkou úrokovou sazbou.

EPNB připravujeme proto prozatím uvádíme třídu G. Dům je volný ihned k bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!