Prodej atypického bytu, Praha - Malešice, Počernická, 296 m2 (ID: 1281457)

Počernická, Praha 10 - Malešice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPočernická, Praha 10 - Malešice
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná296 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha296 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Exklusivní byt s nádherným panoramatickým výhledem.
Byt se nachází v 18.patře a zabírá celou jeho plochu. K bytu dále patří terasa na střeše budovy vč. zázemí (WC, sprcha, sklad).
Celá bytová jednotka vznikala na míru vlastníka, jako jediný má byt v rámci projektu zvýšený strop (3,5m), krb na dřevo, lázně (vířivka, parní sauna, vyhřívaná stěna) odhlučněný kinosál s audio systémem a barem.
Kuchyň je vybavena kromě varné desky a trouby také grillem, veškeré spotřebiče jsou vestavěné, dále zde najdeme vinotéku, 2 lednice, mrazáky, silný odtah par.
S obytným prostorem sousedí malá místnost, která je využívána jako kancelář.
V bytě se nachází velkorysé chodby a úložné a skladové prostory, technická místnost, 2 koupelný, 3x WC.
V každé místnosti se nachází ovládání osvětlení, vytápění, ventilace, A/C, audia, venkovních rolet a vnitřních závěsů, kamerového systému.

K bytu náleží 4x parking v garáži a 2x sklep.
Projekt ByTy Malešice (Praha 10)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Praze 10.