Prodej bytu 3+1, Praha - Strašnice, Nosická, 72 m2

Nosická, Praha 10 - Strašnice

Cena na vyžádání

celková cena bez dalších výdajů, anuita je zcela doplacena
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNosická, Praha 10 - Strašnice
IDN104564
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLAT.

Chcete družstevní 3+1 s doplacenou anuitou o rozloze 72,3m2 ve velmi zvýšeném přízemí cihlového domu v Nosické ulici v pražských Strašnicích?

Byt disponuje třemi samostatnými pokoji, z nichž dva jsou navíc propojené dveřmi. Kuchyňka je menší, se starší linkou a spotřebiči. Byt je v částečně rekonstruovaném a částečně původním stavu, kdy největších úprav doznalo jádro. Koupelna i toaleta jsou moderní, v koupelně najdete sprchový kout a umyvadlo, toaleta je samostatná.

Pokoje a kuchyň jsou v původním, leč velmi dobře udržovaném stavu a lze je buď podrobit povrchové rekonstrukci, nebo i méně náročným obyvatelem užívat tak jak jsou. Byt byl dosud úspěšně pronajímám.

Na podlaze dvou pokojů najdete dřevěné vlisy, v klasickém dekoru rybí kosti. Jejich povrch je již na několika místech zašlý, ale přebroušení a přelakování jejich slávu bez obtíží obnoví. Ve třetím pokoji je na zemi plovoucí podlaha. V chodbě a v kuchyni naleznete dlažbu.

V předsíni naleznete i vestavěné skříně a pokud by vám úložný prostor nestačil, je zde i sklep.

Dům je ve velmi dobrém stavu, fasáda i interiéry prošly před časem rekonstrukcí a je to na nich poznat nejen vizuálně, ale pocítíte to i při placení velmi nízkých poplatků za topení.

A proč by tady někdo měl chtít bydlet? Protože hned za rohem je Billa, jsou tu dvě stanice metra, Strašnická a Skalka, pro rodinu je tady na každém metru dětské hřiště, park Gutovka je doslova na konci ulice. Nedaleko je obchodní centrum Vivo s kinem, obchody, je tu spousta restaurací. Pokud máte rádi vlaky, tak nedávno vznikla nová železniční stanice Praha-Zahradní město, ze které dojedete až do Budějovic. A pokud raději jezdíte autem, tak budete mít určitě radost z toho, že Nosická je jedna z mála ulic v Praze, kde absolutně bez problémů zaparkujete.

Byt je už vzhledem ke své lokalitě velmi dobrou investicí s rozumným nájemním výnosem, zároveň se jedná o bezvadné bydlení pro rodinu.

Takže vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte mi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104564.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10.