Prodej rodinného domu, Milešovice, 357 m2 (ID: 1280969)

Milešovice

24 495 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 116 736 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMilešovice
ID02460
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná357 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti842 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Milešovicích

Popis

Nabízíme k prodeji atypický, kompletně zrekonstruovaný a nově dostavovaný RD o dispozici 8+kk v obci Milešovice (skvělá dojezdová vzdálenost do Brna - cca 17 km, 19 minut autem). Majitel si dům nechal vybudovat pro vlastní rodinné využití a tomu odpovídá nejen výběr kvalitních materiálů, ale i precizní technické vypracování - na ničem se zde nešetřilo.
Součástí je nejen krytý bazén s protiproudem a technickým zázemím, ale rovněž další dvoupodlažní objekt v zahradě, který lze využít např. pro bydlení nebo jen relaxaci ("pánský klub" s kulečníkem, dětskou "megahernu", luxusní pracovnu atp.). Naleznete zde i zastřešené posezení s prostorem pro grilování. Ve svahu je i budoucí vinný sklípek - viz. foto.
Dům se prodává kompletně zařízený jak nábytkem, tak i spotřebiči - můžete se rovnou přestěhovat a bydlet. Nespornou výhodou je to, že i přes rozměry a užitnou plochu působí tento z ulice velmi kompaktně a skromně - nebudete nikoho provokovat, ale přitom si užívat veškerého komfortu a soukromí. Bez větších zásahů lze využít i jako dvougenerační bydlení se 2 bytovými jednotkami.
Celková plocha pozemku činí 842 m2, UP hlavního domu 357 m2, ZP vč. nádvoří 475 m2. Technické zařízení typu klimatizace v některých pokojích, závlahového systému či zabezpečovacího zařízení s kamerovým systémem jsou samozřejmostí. Parkování pro 4-6 automobilů na obecní zpevněné ploše před domem + 1 vůz v garáži.
Podlahové vytápění + v části domu radiátory a otopné žebříky (možnost kombinace plyn/elektřina) je řešeno pomocí špičkového kondenzačního plynového kotle. Je zde i příprava pro montáž fotovoltaických panelů. Objekt je připojen na kompletní inženýrské sítě - obecní vodovod, kanalizace, elektřina i plyn.
Klidné a pohodové bydlení v dobré dojezdové vzdálenosti do Brna či Vyškova. Lze financovat hypotékou. Volný dohodou. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milešovicích.