Prodej rodinného domu, Vyškov, A. B. Svojsíka, 291 m2

A. B. Svojsíka, Vyškov - Dědice

11 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaA. B. Svojsíka, Vyškov - Dědice
ID240000729
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná291 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1022 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Vyškově

Popis

Realitní kancelář 100klíčů a. s. nabízí zprostředkování prodeje zděného domu s garáží, dispozicí 5+KK o celkové užitné ploše 291 m2. Rodinný dům se nachází na pozemku o výměře 1022 m2 v klidné vilové čtvrti Vyškova Dědice.

Dominantou domu je obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem o výměře 63 m2, ze kterého je možný přístup francouzským oknem na terasu a k bazénu.

Dům je napojen na vodovodní řad a veřejnou kanalizaci. Vytápění je zajištěno kombinovaným plynovým kotlem, příp. lze celý dům vytopit i teplovodní krbovou vložkou. Teplá užitková voda je ohřívána plynovým kotlem nebo nově vybudovaným solárním ohřevem. Systém vytápění i ohřev vody je zcela automaticky řízený, tj. po nastavení požadované teploty je upřednostňován energeticky úspornější systém.

Okna jsou dřevěná - eurookna, interiérové dveře jsou z masivu. Ve všech místnostech jsou klimatizační jednotky, některé z nich umožňují i přitápění v chladnějších dnech. V domě jsou 2 koupelny a 2 toalety.

Na pozemku se nachází bazén Desjoyaux s posuvným zastřešením o rozměru 6 x 3 m se salinací (bezchlórovou úpravou vody), 2 zahradní domky a 3 venkovní parkovací místa.

Dům je ze dvou třetin podsklepen, kromě technického prostoru jsou zde dvě velké místnosti s denním světlem a možností větrání. V jedné z nich je nyní relaxační prostor s infrasaunou a sprchou, zbývající prostor je možno využít jako posilovnu. V druhé místnosti může vzniknout např. kancelář nebo ji využít jako skladovací prostor.

V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka, pošta, restaurace, mateřská a základní škola. Do 6 min jízdy autem je dosažitelné centrum s veškerou občanskou vybaveností.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky za příznivých podmínek.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vyškově.