Prodej bytu 3+kk, Brno, Obecká, 85 m2 (ID: 1280968)

Obecká, Brno

8 999 998 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 42 891 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaObecká, Brno
ID02834
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná85 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Prodej atypického komfortního bytu s terasou a zahradou včetně zahradního domku.

Nabízíme prodej výjimečného bytu 3+kk v krásné a klidné lokalitě Brno - Líšeň na ulici Obecká. Byt se nachází v přízemí cihlového domu s celkovou plochou 85 m2 včetně terasy.

Toto bydlení nabízí komfortní a moderní prostředí pro Váš pohodový život. Pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidné a krásné lokalitě s dobrou dostupností do centra města je tento byt ideální volbou. Nenechte si ujít skvělou příležitost vlastnit tento elegantní, atypický byt ve vyhledávané lokalitě Brna.

Dispozice
Z příjemné chodby se za vstupními dveřmi nachází odkládací prostor, který se otevírá do obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou – 29,2 m2. Tento prostorný pokoj má velké francouzské okno, které při plném otevření byt zcela propojí s dřevěnou terasou o ploše 13,7 m2. Z ní se přímo dostanete na vlastní zahradu o ploše 62 m2, na které je umístěn zahradní domek s připojenými sítěmi. V obývacím pokoji se nachází mimoúrovňový vstup do multifunkčního pokoje s výměrou 18,4 m2. S okny do ulice Obecká se pak nachází ložnice 12,3 m2 a designová koupelna se dvěma umyvadly a vanou 5,6 m2. Přímo v bytě se navíc nachází technická místnost pro umístění například pračky se sušičkou, tj.1,5 m2.
Ke každé bytové jednotce v domě náleží kromě společných prostor s úklidovou místností také malý skladovací prostor.
Na pozemku se nachází společná studna, která slouží pro potřeby zahrady s rozvodem do zahradních domků.

Nenechte si ujít skvělou příležitost vlastnit tento elegantní byt ve vyhledávané lokalitě Brna.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně.