Prodej ubytování, Karlštejn, 287 m2 (ID: 1280138)

Karlštejn

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKarlštejn
IDN1408
StavbaKamenná
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná287 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karlštejně

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Golf Estates nabízí exluzivně k prodeji výjimečnou nemovitost v blízkosti Golf Resort Karlštejn.

Naleznete na webových stránkách projektu www.hotelkovarna.com

Nemovitost se prodává s projektem a stavebního povolením.

Záměrem projektu je rekonstrukce nemovitosti na luxusní hotel s kavárnou, restaurací rychlého občerstvení a odpočinkovou zónou na přilehlých pozemcích.

Nemovitost leží v bezprostřední blízkosti hradu Karlštejn, na hranici pěší zóny a necelých 150 m od vstupní brány do hradu Karlštejn tvoří výjimečný genius loci tohoto místa.

Jedná se o dva původní nepodsklepené domy obdélníkového tvaru s celkovou zastavěnou plochou 207m2. Nemovitosti leží na hranici pěší zóny u místní komunikace s omezeným vjezdem vozidel pro rezidenty a hosty. Vnitřní dvůr tvoří komorní prostor, který je chráněn zrekonstruovanou, kamennou opěrnou zdí. Dvornímu traktu vévodí kamenný oblouk, který bude součástí systému vnitřního ochozu umožňujícího přístup do pokojů umístěných v obytném podkroví. Přilehlé, slunné pozemky jsou orientovány na jižní stranu a rozděleny stupňovitými terasami s kamennými opěrnými zdmi, které byly kompletně zrekonstruovány za účelem vybudování odpočinkové zóny s altánem, jezírkem a venkovní vířivkou. To vše v soukromí, s přímým a bezprostředním výhledem na hrad Karlštejn.

Dle KN vedeno jako jiná stavba, dle platného kolaudačního rozhodnutí byly nemovitosti dosud využívány jako cukrárna, galerie a prodejna.

Vyprojektováno je 6 hostinských pokojů s velkorysými plochami s příslušenstvím, s minimálně 12-ti lůžky a možností přistýlek. Dále kavárna s restaurací s rychlým občerstvením a zahradní altán. Užitná plocha v interiérech je 287,7 m2. Projektové řešení umožňuje provést variabilní změny ve vnitřním uspořádání.

V rámci započatých stavebních prací byly v budovách odstraněny podlahy, příčky, stropy a provedeny další činnosti v souladu s projektovou dokumentací. Stavba je tak připravena k zahájení stavebních prací. Kompletní rekonstrukce kamenných opěrných zdí, teras a rekultivace zeminy provedeny rozvody vody a elektřiny. Byla vybudována nová elektro přípojka a rozvaděč. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Díky již provedeným pracím se výrazně zkrátí doba a významně sníží náklady při realizaci nového záměru stavby.

Vzhledem k vyjímečné poloze uvnitř památkové zóny, v bezprostředním sousedství jedné z nejvýznamnějších kulturních památek v naší zemi se v rámci realizace stavby nabízí možnost využití řady podpůrných, dotačních programů. Přestože se nemovitost nachází uvnitř památkové zóny, tak není památkově chráněna a není tedy uplatňována omezení související s památkovou ochranou.

Na nemovitosti neváznou žádné závazky. Majitel si vyhrazuje právo prodat zájemci v nejvyšší nabídce. Další informace vám rádi poskytneme, kontaktujte nás.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Karlštejně.