Prodej pozemku pro bydlení, Kamenice, 945 m2 (ID: 1279902)

Kamenice

Cena na vyžádání

včetně právního servisu, včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKamenice
Plocha nemovitosti945 m2

Origo partneři v Kamenici

Úklidové služby

Popis

Nabídněte cenu za tento, zasíťovaný Stavební pozemek 944m2 (23,6m šířka x 40m délky) ve Štiříně/Kamenici - ul. Vnitřní. Nedaleko Prahy, v blízkosti D1 a v unikátním prostředí přírody, prestižního golfu, státního zámku a třeba i koňských stájí.



Pozemek je součástí již stabilizované zástavby v bezprostřední blízkosti obce Kamenice, která nabízí výbornou infrastrukturu - škola, školka, pošta, obchody, restaurace apod. Obec má dobré sociální klima.



V rámci této lokality je pozemek v odvrácené části od silnice s jižní orientací, mírně svažitý, tudíž bez hluku.



Pozemky jsou ve velmi žádané lokalitě východně od Prahy, s dobrou dopravní dostupností 7 minut na D1. Okolní zástavba cca 25 samostatných rodinných domů.



K pozemkům jsou přivedené přípojky těchto sítí:

- elektrická energie - ukončená tzv. antoníčkem 3*25A

- přípojka plynu - ukončená ve skříni na pozemku

- vodovodní přípojka

- splašková kanalizace - právě dokončena

- komunikace zpevněná bez asf. povrchu, který bude realizován po dokončení kanalizace - dle investičního plánu obce 2024 bude vybudována zcela nová komunikace

Náletové dřeviny nacházející se na pozemku budou odstraněny na náklad vlastníka ev. poskytnuta sleva za jejich likvidaci.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kamenici (okr. Praha-východ).