Prodej pozemku pro bydlení, Jirny, V Zahradách, 6974 m2

V Zahradách, Jirny

Cena na vyžádání

Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků a odměny RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaV Zahradách, Jirny
ID240067
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti6974 m2

Origo partneři v Jirnech

Úklidové služby

Popis

Prodej stavebního pozemku 6 974 m2, Jirny, Praha-východ


Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele prodej investičního stavebního pozemku v obci Jirny, cca 8 km východně od Prahy. Je rovinatý, travnatý, obdélníkový, nachází se v lánu a nabízí plochu 6 974 m2, která je z pohledu územního plánu ideálním místem pro realizaci developerského projektu rezidenčního bydlení.

K pozemku přiléhá zástavba dalších domů charakteru rezidenčních nemovitostí, jedná se o velmi klidnou lokalitu.
Pozemek je udržovaný a vede k němu obecní zpevněná komunikace.
V územním plánu je pozemek veden jako návrh na plochu smíšeně obytnou – venkovskou, jako plocha Z 17, určená k zástavbě rodinnými domy. Všechny sítě - elektřina, voda a kanalizace jsou na hranici pozemku.
Jirny mají ideální polohu, v klidu a zeleni, s přilehlým přírodním parkem Klánovice-Čihadla. Podnikat zde můžete nespočet výletů jak pěšky, tak na kole, nechybí naučné stezky, cyklotrasy a v zimě stopy pro běžkaře.V obci je plná občanská vybavenost, státní mateřská a základní škola, soukromá česko-anglická mateřská a základní škola, zdravotnické centrum, pošta, potraviny, hostinec, fotbalové hřiště či tenisové kurty. Kompletní síť obchodů a služeb je na 12 km vzdáleném Černém Mostě, kam jízda autem trvá po dálnici D 11 15 minut.
Obec je napojena na MHD hl.města Prahy, má příměstské autobusové spojení v rámci dopravního systému PID s městskou částí Praha -Černý Most a stanicemi metra Černý Most a Českomoravská a s Brandýsem nad Labem- Starou Boleslaví a s městem Úvaly.
Z nedaleké vlakové zastávky je možné dojet za 20 minut až do centra Prahy na Masarykovo nádraží.
Investice do tohoto stavebního pozemku dává velký smysl. Poptávka po kvalitním bydlení za Prahou stále roste. Nově postavené domy budou ideální volbou pro rodiny, hledající kvalitní bydlení v bezpečném a klidném prostředí, ale zároveň s rychlým spojením do Prahy za prací, vzděláním i zábavou.
Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jirnech.