Prodej bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Pod Jarovem, 68 m2

Pod Jarovem, Praha 3, Žižkov

Rezervováno
6 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaPod Jarovem, Praha 3, Žižkov
ID11849
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná68 m2
Patro6. z 6
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Představte si to. Sedíte v útulném obývacím pokoji, s příjemným hřejivým světlem pronikajícím skrz velká okna. Vaše oči spočívají na horizontu tam, kde nebe splývá s obzorem. To je váš nový domov. 3+kk až úplně nahoře. Proč právě sem? Protože zde nebudete mít nikoho nad hlavou, kdo by vás rušil. Tento byt vám nabízí soukromí a klid, jaký jste si vždy přáli. A když se podíváte ven, a podotýkám, že z každé místnosti, uvidíte střechy okolních domů a modré nebe, tedy pokud není zrovna zataženo.

Vnitřní prostory bytu jsou navrženy tak, aby vám poskytly komfort a pohodlí. Velká okna, vyplňují celé stěny všech 3 místností a propouštějí do bytu spoustu světla. Pokoje jsou orientované na východ, kuchyňský kout na chladnější severní stranu a i zde je pořádné okno, žádný tmavý kout. Kdo nemá rád umakart, může si oddychnout. Byt je po nedávné rekonstrukci (2017). Vznikla tu prostorná zděná koupelna se sprchovým koutem a oddělené WC. Myslelo se i na úložné prostory, samostatná komora (1,7m2) hned vedle kuchyně a nika na chodbě pro vestavěnou skříň snadno pojmou vaše věci. V zánovní kuchyni je radost vařit. Když vás ráno v ložnici probudí paprsky slunce, stačí udělat dva kroky a jste na balkoně, kde se můžete protáhnout klidně ještě v pyžamu, nikdo vás totiž neuvidí.

A teď k té techničtější stránce. Dům byl zkolaudován v roce 1998 a revitalizací prošel v letech 2017 - 2018. Byla zateplena obálka domu, opravena hydroizolace střechy, zasklily se lodžie a v roce 2021 došlo k výměně všech oken.

Co na to vaše peněženka? Na zálohách na služby zaplatíte měsíčně 6 600 Kč (počítáno pro 4 osoby) plus vlastní spotřebu elektřiny. Fond oprav a správa nemovitosti vás vyjdou na 2 469 Kč měsíčně. Byt je v družstevním vlastnictví, převod do osobního zatím není možný. Nesplacená anuita k 1. 6. 2024 činí 593 933 Kč. Družstvo je aktivní a o dům se výborně stará. V bytě jsou v současné době podnájemníci. Rádi tu zůstanou, ale není problém se domluvit i na ukončení podnájmu. Budete-li mít zájem, můj kolega Vám rád pomůže se zajištěním financování v rámci bank.

Pokud jde o lokalitu, tvrdím, že je pohodlná. Proč? Pokud vás přepadne touha po venkovním vzduchu nebo sportování, tak park Židovské pece, Malešický lesík, sportovní areál Pražačka nebo Jarov jsou jen skokem odtud. Tramvaj 9, 11, 31 a bus 146 vás dovezou na nejbližší metro Flora, Želivského nebo Palmovka. Polikliniku i nákupy v Kauflandu máte kousek od domu.

Přijďte se přesvědčit. Na Jarově se bydlí dobře, a tento byt je toho jasným důkazem. Získáte ho právě vy?

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3.