Prodej nízkoenergetického domu, Veselá, 155 m2

Veselá

14 690 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 70 008 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVeselá
ID14143
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná155 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti869 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti18.1 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Veselé

Popis

Máme pro Vás moderní, nízkoenergetickou novostavbu v obci Veselá.

Dům je zděný, zateplený, má plastová okna s izolačními 3-skly, venkovní elektrické žaluzie, kamerový systém, přípravu na zabezpečovací systém, s možností vybudování solární nebo fotovoltaické elektrárny na střeše.

Rodinný dům je dispozičně řešen jako bezbariérový bungalov s dispozicí 4+kk, prostornou koupelnou s 2-mi umyvadly, WC a sprchovým koutem. Na koupelnu navazuje technická místnost domu, kde najdeme plynový kotel, bojler a také místo pro sušičku a pračku. V domě je druhé samostatné WC a také komora/šatna/potravinová spíž.

Žádný z pokojů nesousedí s dalším pokojem, tudíž bydlení zajišťuje soukromí jak Vám, tak i Vašim dětem.

Z prostorného obývacího pokoje máte hezký výhled a výstup do vzrostlé a opečovávané zahrady.

Doslova pár kroků z obývacího pokoje je velká zastřešená terasa s posezením, na kterou navazuje zastřešený bazén se slanou vodou, vyhřívaný tepelným čerpadlem.

Ve druhé části pozemku najdete zastřešené parkovací stání pro až 3 auta, pojezdovou elektrickou bránu, zahradní domek a kotec pro Vašeho pejska.

Do domu vede i druhý vstup, kde je parkovací stání pro návštěvy.

Na zahradě najdete Vy a Vaše děti vyžití v podobě herních a cvičících prvků, bazénu, vyvýšených záhonů, okrasných stromů a keřů, nebo můžete jen relaxovat v zóně k tomu určené s kávou a hezkým výhledem.

Při stavbě a vybavení domu se na ničem nešetřilo, o čemž svědčí použité materiály a spousta nábytku na míru (kvalitní kuchyňská linka s dorazy, dostatek úložných prostorů díky vestavěným skříním v každé místnosti i na chodbě).

V rámci ceny nezůstane v domě jen vestavěný nábytek, ale veškeré vybavení domu, nábytek, sedací souprava, TV, elektronika, spotřebiče, jídelní servis, dokonce i hrníčky na kávu. Stačí si vzít pouze své osobní věci.

Výhodou domu je umístění ve středu obce, kde v těsné blízkosti najdete vše potřebné. Občanská vybavenost obce Veselá nabízí mateřskou a základní školu, dětské hřiště spolu s fotbalovým hřištěm, autobusovou zastávku, obchod (otevřeno po - ne), Z-box, knihovnu, obecní úřad - to vše vzdálené do 3 minut pěší chůze přímo od domu. Máte-li děti, tak ty mohou navštěvovat zájmové kroužky přímo v obci. Další služby jako bankomat, pošta, sportovní aktivity a jiné nabízí přilehlé město Slušovice do pár minut autem bez dopravní zácpy.

Obec Veselá spojují s krajským městem Zlín 3 příjezdové cesty - přes Štípu, Hvozdnou a Klečůvku. Při prodloužení dálnice D49 (aktuálně dostavba Fryšták) je naplánováno napojení obce přímo na dálniční nájezd - zrychlení a pohodlí při cestování, zhodnocení investice, poloha domu zaručuje klid.

V rámci servisu se Vám postaráme o bezpečné financování na klíč.

Věříme, že novým majitelům se zde bude velice příjemně bydlet.

Zveme Vás tímto nejen na video-prohlídku, ale i osobní prohlídku.

Těšíme se na společné setkání na prohlídce, Eduard Diakov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Veselé (okr. Zlín).