Prodej rodinného domu, Veselá, 113 m2 (ID: 1251337)

Veselá

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVeselá
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná113 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti446 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Veselé

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4+1 s příslušenstvím a garáží na pozemcích o celkové rozloze 446m²

Jde o koncový, řadový dům s jedním částečným podzemním podlažím, jedním nadzemním podlažím a sedlovou střechou bez využitého podkroví.

V podzemním podlaží je situována garáž, předsíň a schodiště do 1.NP, kde bude mít nový majitel k dispozici čtyři plnohodnotné pokoje, kuchyni, propojovací chodbu, koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC, spíž a další samostatnou pracovně/technickou místnost.

Stáří domu je 53 let. V roce 2008 byla provedena výměna vstupních dveří a oken, v průběhu 2013 částečná obměna rozvodů ÚT a radiátorů, ve 2018 částečně nové povrchy podlah. Nový plynový kotel byl instalován v roce 2020 (revize 11/2023). Dům je připojen k obecní kanalizaci, vodovodnímu řádu, elektřina 230/400V. Technický stav domu je dobrý.

Dojezdová doba do centra města Zlína je 15 minut. V obci je mateřská a základní škola (1.-4. třída), prodejna potravin, knihovna, restaurace i pizzerie, hřiště dětské, fotbalové i s umělým povrchem, obecní úřad Veselá je pracovištěm CzechPOINT.

Kupní cena je včetně právních služeb a realitního servisu s úschovou finančních prostředků.

V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se této nabídky či sjednání termínu prohlídky jsem Vám plně k dispozici na uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailu.

PENB G

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Veselé (okr. Zlín).