Prodej komerční nemovitosti, Adamov, Mírová, 2500 m2

Mírová, Adamov

75 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 357 428 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMírová, Adamov
ID1539
StavbaSkeletová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná2500 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Adamově

Popis

Moderní komerční budova v Adamově

Skvělé místo pro vaše podnikání. Je ideální pro sídlo kterékoliv společnosti, která hledá perfektně vybavené zázemí s vlastním parkováním a výhodnou polohou. Nebo pro lékařskou kliniku, výzkumný ústav, školicí zařízení či výrobní a skladovací účely. Pojďte se s námi podívat blíže…

Představujeme vám pětipodlažní komerční budovu, která v letech 2015–2017 prošla komplexní rekonstrukcí. Každé podlaží má velikost 475 m², přízemí pak 600 m². Celkově tak budova nabízí 2 500 m² podlahové plochy.

V budově najdete 29 moderních kanceláří různých velikostí se zázemím. K dispozici je dále konferenční sál s kapacitou 100 osob, k němuž náleží vyhlídková terasa. V přízemí naleznete vestibul s prostorným showroomem. Suterén je určen pro technické, skladovací či relaxační účely. Součástí budovy jsou také 2 apartmány, z nichž jeden je plně vybavený. Pro další apartmán je provedena příprava. Přímo v objektu pak leží vlastní parkoviště pro zhruba 30 automobilů, další vozy zaparkujete na veřejném parkovišti v blízkosti. Součástí prodeje jsou i okolní pozemky.

Výhodou je také strategická poloha budovy. Nachází se na ulici Mírová v obci Adamov v okrese Blansko, jen 20 km od Brna a navíc v centru čtyřúhelníku Praha–Vídeň–Bratislava–Ostrava. Je výborně dostupná nejen automobilem, ale také železniční a autobusovou dopravou.

Objekt získal ocenění Ministerstva průmyslu a obchodu za druhou nejlepší rekonstrukci podnikatelských budov a byl vybrán ze 180 projektů. Budova je ideální také k pronájmu jako celek s možností podnájmu jednotlivých jednotek či podlaží.

Máte-li zájem o další informace a prohlídku, zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Adamově (okr. Blansko).