Prodej bytu 3+1, Guardamar del Segura, Španělsko, 78 m2

Guardamar del Segura, Španělsko

6 409 580 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaGuardamar del Segura, Španělsko
IDCM9259
StavbaSkeletová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná78 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Novostavby apartmánů v rezidenční čtvrti El Raso, Guardamar del Segura – jižní pobřeží Costa Blanca, které se nacházejí necelých 5 minut od pobřeží Guardamar del Segura a v pěší vzdálenosti od veškeré občanské vybavenosti, kterou tato urbanizace nabízí.

Apartmány se nacházejí v luxusním komplexu s nádhernými společnými prostory a bazénem. Nemovitosti jsou k dispozici v přízemí, každý apartmán se liší svou velikostí, všechny však mají 2 ložnice, 2 koupelny, kuchyň v americkém stylu a prostorný obývací a jídelní prostor a mají přední i zadní terasu a zahradu o velikosti od 24 m2 více.

Tento apartmánový komplex má také lázně, posilovnou a kurty.

*Ceny se mohou lišit dle velikosti apartmánů – kontaktujte nás pro dostupnost. *

Dokončení od červenec 2024

El Raso je obytná oblast nacházející se v Guardamar Del Segura. V docházkové vzdálenosti najdete řadu vybavení včetně malého supermarketu, veterináře, a výběru barů a restaurací nabízejících rozmanitou škálu jídel a vín. Guardamar del Segura je tradiční pobřežní město, zde najdete některé z nejlepších pláží s modrou vlajkou, které tento region nabízí, spolu s veškerou občanskou vybaveností.

Letiště Alicante je 30 minut jízdy odtud.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.