Prodej rodinného domu, Vroutek, náměstí Míru, 87 m2

náměstí Míru, Vroutek

3 293 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 15 693 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresanáměstí Míru, Vroutek
ID1340
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná87 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1009 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vroutku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Sníte o domově, kde se snoubí pohoda venkovského života s pohodlím útulného bydlení? Představuji vám dům v malebném městečku Vroutek, který představuje ideální kombinaci klidného prostředí, dostupnosti všech potřebných služeb a možnosti vlastního hospodaření.

Dispozice 4+1 plus prostorná šatna, předsíň a veranda. Malé hospodářské stavení pro chov domácích zvířat, dílna a stodola. Napojení na všechny inženýrské sítě. Veřejný vodovod a kanalizace, elektřina a plyn, parkování na pozemku. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Dispozici domu si můžete představit dle přiloženého půdorysu.

Městečko Vroutek, s jeho malebným okolím a přátelskou atmosférou, je místem, kde se moderní životní styl snoubí s tradicemi a klidem venkova. S počtem obyvatel necelých 2000, Vroutek nabízí základní občanskou vybavenost - od škol, přes obchody, až po zdravotní středisko a restaurace. A co víc, okolní příroda a blízkost větších měst jako jsou Podbořany či Žatec rozšiřují vaše možnosti pro trávení volného času. Dům ve Vroutku je tak ideálním místem pro ty, kteří hledají harmonii mezi klidem a dostupností.

Pořádají se zde Masopusty, Staročeské máje, Vánoční trhy. Město má vlastní fotbalové hřiště, Kulturní dům kde vystupuje řada kapel a jeden z nejstarších kostelů sv. Jakuba. Leží na úpatí Doupovských vrchů a Rakovnické pahorkatiny, takže zde díky dostatku lesů houbaří snad každý. Okolní města jsou propojena cyklostezkami, za zmínku stojí nedaleká Schillerova rozhledna, zámek Krásný dvůr s jedním z největších anglických parků u nás a Královské město Žatec.

Další informace Vám rád sdělím po telefonu, či při osobní prohlídce nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vroutku.