Prodej chaty, Vysoká Pec, 41 m2 (ID: 1276103)

Vysoká Pec

1 650 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 863 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVysoká Pec
ID2023171
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná41 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti444 m2

Origo partneři v Vysoké Peci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme Vám unikátní možnost pořídit si chatu k rekreaci či k trvalému bydlení v obci Pyšná.
Chata má jedno nadzemní podlaží o ploše 41 m2 a je částečně podsklepená. Celooplocený Pozemek má mírně svažitý terén, je orientován jižním směrem a jeho výměra je 444 m2. Vstup do objektu zajišťuje prosklená veranda, ze které se vchází do kuchyně a poté do obytných místností, z nichž k jedné přiléhá koupelna.
Dům je napojen na veřejný vodovod, rozvod elektřiny a má vlastní žumpu. Vytápění objektu je zajištěno kamny na tuhá paliva, ohřev teplé vody je zajištěn lázeňskými kamny.
Před třemi lety proběhla výměna střešní krytiny za plechovou, včetně výměny okapů a klempířských prvků. Okna jsou dřevěná.
Na zahradě najdeme ovocné stromy: višeň, třešeň, jabloň, hrušeň, rybíz, angrešt, švestku, meruňku a broskev.
Pyšná je část obce Vysoká Pec a nachází se 3 km severozápadně od Vysoké Pece. Nejbližší autobusová zastávka a obchod je v Drmalech vzdálený cca 2,9 km. 2 minuty od chaty je místní Skiareál Pyšná, který se rozprostírá v nadmořské výšce 613 až 730 m a nabízí kvalitní lyžování po celé zimní období.
Pokud byste chtěli na výlet doporučujeme raně barokní zámek Červený Hrádek, který je 4 km od obce, zámek Jezeří, rozhlednu Hláska, Jeřabina, nebo vodní nádrž Kemenička a jiné. Pokud si chcete užít pohádkovou zimu na horách, tak Vám doporučujeme právě tuto nemovitost.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Vysoké Peci (okr. Chomutov).