Prodej rodinného domu, Chroboly, 110 m2 (ID: 1275573)

Chroboly

5 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChroboly
IDN00043
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1268 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chrobolech

Popis

Vítejte v naší nabídce tohoto útulného domu, který je ideální pro váš klidný a pohodlný život! Tento dům o velikosti 3+1 s rozlohou zastavěné plochy 133m2 na pozemku o rozloze 1.268 m2 se nachází pouze 4 km od malebného města Prachatic. Lze též využívat i jako chalupu k víkendovému odpočinku.

Fasáda domu je nedávno renovovaná, pouhé 3 roky stará,obvodové zdivo je ze škvárobetonových tvárnic 30 cm s vnitřní přizdívkou z cihel 15 cm. V posledních letech proběhla komplexní rekonstrukce vnitřních stavebních prvků a vybavení, včetně instalace nových podlah z dřeva a dlažby, dveří a plastových bezpečnostních oken, elektrická instalace, vodovod a odpady.

Dům je napojen na obecní vodovod, a pro zahradní účely je k dispozici vodoměrná šachta. Odpad je vyveden do plastového 4 komorového septiku. Venkovní prostor je příjemně doplněn zastřešenou pergolou, která nabízí kryté parkování pro váš automobil a příjemné posezení venku. K dispozici je také dílna s podkrovním samostatným pokojem na přespání pro návštěvy.

Zahrada o velikosti 1158m2 je opravdovým rájem s ovocnými stromy, rybízem, angrešty, malinami a dalšími rostlinami, které zvou k objevování a relaxaci. Poloha domu u okresní silnice směrem Prachatice-Český Krumlov zajišťuje snadnou dostupnost a nádherné výhledy na zalesněné stráně a východní úpatí hory Libín.

Vytápění krbovými kamny a částečně podlahovým vytápěním vytváří příjemnou atmosféru v každé místnosti. Tento dům je dokonalým spojením klidného venkovského života s moderním komfortem.

Přijďte se podívat a nechte se okouzlit tímto úžasným místem, které by mohlo být vaším novým domovem! Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. S financováním rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chrobolech.