Prodej rodinného domu, Vimperk, Kostelní, 70 m2 (ID: 1287672)

Kostelní, Vimperk

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKostelní, Vimperk
IDN103464
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti239 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Vimperku

Popis

Hledáte klidnou lokalitu k bydlení, rekreaci či hledáte investiční záměr? Dovoluji si Vám nabídnout dům s historií v centru města Vimperk. Nechte se i vy okouzlit městem, kde se snoubí šumavská příroda, historie, pohostinnost a řemeslná zručnost místních obyvatel.
Nabízíme Vám dům, kde naleznete dvě plnohodnotné bytové jednotky. V přední části domu naleznete garsoniéru o celkové velikosti 31,4 m2. Bytová jednotka je plně vybavena a veškerý nábytek je součástí prodeje. V druhé části domu se nachází byt o dispozici 2+kk o celkové výměře 39m2. Každý byt ma vlastní vchod a možnost využívat zahradu. Celková plocha pozemku je 239m2. V zadní části naleznete bývalou maštal a suchý záchod.
Vnitřní část domu byla kompletně zrekonstruována. Rekonstrukce probíhala průběžně od roku 2020.
Dům je napojen na vodovodní městský řád a kanalizaci. Vytápění je zde řešeno elektrokotlem. Do domu je zaveden plyn. Dále zde naleznete garáž a sklep k uložení sezónních věcí.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů).
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103464.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vimperku.