Prodej rodinného domu, Dolní Lomná, 500 m2 (ID: 1275358)

Dolní Lomná

5 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Lomná
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná500 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2250 m2

Origo partneři v Dolní Lomné

Popis

V zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout souhrn nemovitostí, určených k rekreaci, bydlení, nebo i s možností spojení bydlení s podnikáním.
Na jedné části pozemků o souhrnné rozloze 718 m2 stojí starší rodinný dům se zahradou, která je oplocena. Dům je zděný, voda je napojena na vodovodní řád, topení je na tuhá paliva, v kuchyni klasická kamna, v blízkosti domu je plynová přípojka.
V I.NP se nachází chodba, koupelna s keramickou dlažbou a obklady, vybavena sprchovým koutem a vanou, kuchyně s kamny na pevná paliva, obývací pokoj a ložnice.
Do II.NP se vchází po pevném schodišti, na levé straně vstup na terasu, na pravé straně koupelna s vanou a WC, jeden menší pokojík a další dva pokoje.
Na druhé části souhrnu pozemků o rozloze 1532 m2 se nachází vedlejší rozsáhlá budova, kde v jedné části je velký prostor, např.pro sklad, ve druhé části velká garáž, vstup přes dvě velká garážová vrata s výškou přes 3 m pro vjezd i nákladních aut. Velmi dobré pro autodopravu, opravnu aut, uvnitř garážový kanál, vysoké stropy.
V objektu samostatné schodiště, po kterých vystoupáme do velkých půdních prostor, kde bylo záměrem vybudování dvou prostorných apartmánů určených k pronájmu, popř. možnost vybudování velkého bytu s terasou s krásným výhledem na okolní krajinu.
Nemovitosti mají velký potencionál, možnost propojení bydlení s podnikáním, bydlení s pronájmem dalších apartmánů, k rekreaci pro blízké, či pronájem rodinného domu jako chatu, chalupu.
Rodinný dům a vedlejší budova se nacházejí na velmi hezkém, klidném místě, s dobrou dostupností po zpevněné komunikaci.
Obec Dolní Lomná leží v malebném údolí Těšínských Beskyd na pomezí sousedního Polska a Slovenska, nachází se v Chráněné krajinné oblasti Beskydy. Údolím protéká průzračně čistá voda říčky Lomné a řadí se mezi nejkrásnější údolí Moravskoslezských Beskyd.
Obec je výchozím bodem pro turistické trasy na hřeben Polomu, odkud se dá přejít na Bílý Kříž a stává se tak vyhledávaným cílem návštěvníků. Je zde řada turistických tras, včetně hlavní hřebenovky Těšínských Beskyd.
V posledních letech zde byly vybudovány cyklostezky z Jablůnkova až do Horní Lomné a fungují zde také 2 lyžařské sjezdovky.
V případě vícero zájemců, majitelé upřednostní nejlepší obdrženou nabídku.
Cena včetně advokátní úschovy kupní ceny a zprostředkovatelské provize. PENB je ve stavu zpracování.
Pro jakékoliv další informace, domluvení prohlídky mne kdykoliv kontaktujte i o víkendu a svátcích.
Financování zajistím smluvním partnerem spolupracujícím se všemi bankovními institucemi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Lomné.