Prodej rodinného domu, Milínov, 156 m2 (ID: 1275258)

Milínov

11 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMilínov
ID00015
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná156 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1302 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Milínově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte bydlení pro svoji rodinu? Kde bude krásná příroda, dostatečně velká zahrada a přesto blízko do Plzně? Nabízíme k prodeji novostavbu v obci Milínov u Nezvěstic. Stavba leží na pozemku 1302m2, a díky velice promyšleném projektu si zde každý najde své oblíbené místo. V nemovitosti o dispozici 5kk + garáž se nachází ložnice se vstupem na terasu s vlastní koupelnou a šatnou, 2 dětské pokoje, druhá koupelna, pracovna, toaleta, technická místnost rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, kuchyňská spíž a garáž pro 2 vozy. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na rozlehlou terasu Vás jistě zaujme svým výhledem do údolí Milínova. Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno podlahovým topením v celém domě včetně garáže, a jako zdroj tepla slouží plynový kotel s přípravou na tepelné čerpadlo. Výhodou je pochozí podkroví po celé délce domu, úložných prostorů je zde tedy dostatek.

Nemovitost se prodává ve fázi dokončené stavby a zahrnuje veškeré rozvody elektriky,(včetně osazení zásuvek a osvětlení) odpadů, topení, vnitřní omítky, stropy, okna, vstupní dveře i garážová vrata. Z venku je dům připraven na finální fasádu. Je zde možnost domluvy na dokončení nemovitosti dle přání zákazníka, včetně výběru kuchyně, podlah a obkladů v koupelně.

S financováním Vám rádi pomůžeme, popř. lze převzít hypoteční úvěr za výhodných podmínek 2,5% do roku 2026.Pro více informací ohledně této nabídky kontaktujte makléřku, která Vám poskytne podrobnější informace a bude Vám k dispozici při prohlídce domu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milínově.