Prodej rodinného domu, Budčeves, 145 m2

Budčeves

4 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBudčeves
ID00415
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti4567 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
VodaMístní zdroj, Studna

Origo partneři v Budčevsi

Popis

Představujeme Vám prodej prostorného rodinného domu, situovaného v malebné lokalitě obce Budčeves, která je ideálním místem pro klidné bydlení s možností podnikání nebo chovu zvířat. Tento jedinečný dům s užitnou plochou 145 m2 leží na pozemku o celkové výměře 4567 m2.

Dům disponuje čtyřmi pokoji, prostornou kuchyní, koupelnou, spíží a půdními prostory připravenými k vestavbě, která nabízí potenciál pro další rozšíření obytného prostoru. Součástí nemovitosti je také vstupní chodba a garáž. Dům je ve velmi dobrém stavu a je okamžitě připraven k nastěhování.

Co činí tuto nabídku výjimečnou, je velký pozemek s rozlohou 1558 m2 a přilehlá zahrada o výměře 3009 m2. Na pozemku se dále nachází stodola o rozloze přibližně 120 m2, která je ideální pro skladovací prostory nebo může sloužit jako kryté stání pro vozidla a techniku.

Nemovitost je napojena na septik s přepadem, elektřinu a vodovod. Topení domu je řešeno prostřednictvím moderního tepelného čerpadla, což přispívá k efektivnímu a ekologickému vytápění.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostor a klid venkovského života, ale zároveň chtějí mít snadný přístup k civilizačním vymoženostem. Je vhodná jak pro rodinné bydlení, tak pro podnikatelské účely nebo také zázemí pro chov zvířat. Poloha domu přímo u hlavní silnice zajišťuje snadný přístup a vynikající dostupnost, což ocení každý, kdo hledá prostor pro podnikání nebo často cestuje.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku již dnes. Těšíme se na Vaši návštěvu a případné dotazy rádi zodpovíme. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Budčevsi.