Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Arch. Teplého, 120 m2

Arch. Teplého, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II

4 500 000 Kč
/za nemovitost
za dům s pozemky včetně garáže
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaArch. Teplého, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti427 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jindřichově Hradci

Popis

Starší rodinný dům velikosti 4+1, situovaný v ulici Archiváře Teplého, necelý 1 km od centra města. Celková výměra pozemků patřících k domu je 427 m2, z toho je zastavěná plocha domu cca 68 m2, předzahrádky 32 m2, zahrady za domem 257 m2 a 70 m2 pozemku situovaného naproti domu naproti přes ulici, jehož součástí je garáž o zastavěné ploše 24 m2.
Dům je částečně podsklepený, v suterénu je kotelna, prádelna a sklad. V přízemí je zádveří se 4 vstupními schody, chodba, komora, kuchyně a obývací pokoj, po 4 schodech dolů je pak doprava vstup na záchod, doleva do sklepa a rovně přes dvojité dveře do zahrady. V patře jsou 3 pokoje, koupelna s vanou, umyvadlem a záchodem a nad schodištěm po několika dřevěných schodech přístupný úložný prostor. Vstup na půdu je po ocelovém žebříku přes poklop.
Dům byl postaven v roce 1936, v roce 1977 byla provedena nástavba patra. Hlavní nosné konstrukce a prvky dlouhodobé životnosti jsou poměrně zachovalé, jinak je však nutno počítat s celkovou modernizací. Vybavení a zařízení je sice funkční, ale morálně zastaralé.
Okna v přízemí jsou původní dřevěná špaletová, v patře zdvojená, v některých vnějších křídlech jsou vložena izolační dvojskla. Do budoucna je nutno počítat se zateplením, obvodové zdivo v patře je tloušťky 30 cm.
Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a plyn, topení je ústřední s plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva (oba staré – nutno počítat s výměnou) a ocelovými deskovými radiátory. K ohřevu vody slouží plynová karma umístěná na záchodě v přízemí.
Střešní krytina je plechová, sice orezlá, ale funkční, krov je v pořádku.
V pěkné zahradě situované severovýchodním směrem za domem ve vnitrobloku je skleník, částečně podsklepená kolna a studna společná se sousedem.
Velkou výhodou je vlastní garáž, která byla postavena v roce 1998 na vlastním pozemku o výměře 70 m2, situovaném naproti domu přes silnici. V garáži je elektřina (i motorová zásuvka).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci.